no ono to neni sranda spravne uprazit
nesmi se to spalit po povrchu tj perfektni michani
celkove se to prazi priblizne 20 minut kdy to postupne prochazi ruznymi stadii kdy clovek overi v jake chvili se nachazi
a v te posledni fazi se rozhoduje o stupni prazeni kde jde o desitky vterin kdy se to musi vyhodit z bubnu do chladici casti
v ktere se to odtahem vzduchu zpod sita musi prudce schladit aby to nepokracovalo v prazeni
dost dobre to tedy nejde napodobit v troube nebo na panvi
dalsi prusvih je ze to kafe je nasledujici den dva po uprazeni celkem hnusne az pozdeji nabyde spravnou chut a po trech ctyrech tydnech je zase hnusne protoze ty tuky v nem obsazene zluknou (vsimnete si datumu spotreby na kafi)
datum prazeni uz vubec radeji neuvadeji ale da se smele tvrdit ze to co je na beznem krame za kafe je zakonite vzdy zlukle a tedy na vyhozeni uz ve chvili kdy to na ten kram privezou
je tedy bohuzel smutnou skutecnosti ze v cechach slusne kafe clovek dostane velmi velmi vyjimecne a rozhodne neni schovane za temi zvucnymi znackami kav jak se nam snazi vnucovat jejich dealeri
paradoxne pak cesi v italii a podobne malem nepoznaji ze piji kafe protoze chutna dost odlisne