ER32/MK3 - UKONČENO (nákupem v e-shopu) :-(
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Rád bych si doplnil vercajk k soustruhu o kleštinový upínač ER32 s kuželem MK3 a "nějakými" kleštinami. Hlavně a především bych potřeboval kleštinu, která upne 1/2" stopku, čili 12,7mm. Ostatním rozměrům se též nevyhýbám, leč tam už hledím na cenu. Nemáte někdo nějaké "nadnormativní zásoby", pokud možno ne-či-málo používané
?
Naposledy upravil(a) Miller dne 23. 3. 2012, 8:30, celkem upraveno 1 x.
Pokud se ti nechce moc utrácet použij VDI kleštinový upínač. Já to používám na soustruhu a zatím jsem nepřišel na nějaký problém, stačí si přetočit jedny čelisti na průměr VDIčka případně vyrovnat na hodinky a v pohodě to drží.
Toho se trochu bojím, to je vlastně upínač v upínači, neříkám, že se s tím nedá žít
, ale přece jen já víc "věřím v kužel" - zašoupneš, utáhneš tyč a máš vycentrováno...
Edit: ještě k té ceně, samozřejmě, že nechci moc utrácet, ale zase nečekám nabídku za nějakou zlomkovou cenu, než je v krámě, jen jsem si říkal, jestli u někoho nezahálí...
Edit: ještě k té ceně, samozřejmě, že nechci moc utrácet, ale zase nečekám nabídku za nějakou zlomkovou cenu, než je v krámě, jen jsem si říkal, jestli u někoho nezahálí...
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by nevadilo, měl bych ISO30/ER32
www.falcon-racing.cz
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid