dxf to gerber
- harry.barry 1
Zdravím všechny. Mám takové trápení. Nemohu se zorientovat a na netu nalézt konvektor z dxf formátu na gerber formáty. Jedná se o plošné spoje. Má v tomto směru někdo zkušenosti. Děkuji za každou odpověď, která mi pomůže. Harry
Ahoj
zkus mi poslat co potřebuješ převést zkusím to, koukal jsem že galaad to umí, otázka jak to bude fungovat a pokud potřebuješ pár souborů tak ti to převedu když to bude fungovat.
zkus mi poslat co potřebuješ převést zkusím to, koukal jsem že galaad to umí, otázka jak to bude fungovat a pokud potřebuješ pár souborů tak ti to převedu když to bude fungovat.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
- harry.barry 1
Ahoj. Díky za zajem.. No pokusím se ti to popsat co je mé trápení. Vůbec nejde o plošné spoje,,jen jsem na netu narazil že to asi se k tomu používá. jedna věc je ta, že můj program toto otevře a já to nemohu vyzkoušet, mám deskcnc, otevře jak dxf, stl, hpgl a potom také soubory gerber. Můj problém spočívá v tom, že chci gravírovat na desku mramoru obličej,, tak aby to vypadalo jako ručně , nebo laserem, mám k tomu už i programy,,jen je studuji a snažím se najít to optimální řešení,, zdálo se mi, že to udělá velice jednoduše corel,, ale ten je moc hrubý, tak jsem začal používat photoshop,, ale zase není to to ořechové, ale už se to blíží mé představě,, jenže přenést tyto jpg obrazy do křivek je problém,, už jsem našel soft který to udělá, fajn, líbí se mi a udělal jsem k tomu tutorial pro ostatní. ale tolik čar převádět je strašná zátěž pro konp, ,,, pokusil jsem se o tečkování, to je to samé,,,, no a teď k tomu gerberu.. jedná se mi o gravírování v hloubce cca 0,01. tak abych nezničil router, protože se nebude točit jen pojezdy xy, a zdvich z. soubory v dxf jsou obrovské, menší už je hpgl a nevím jak velké se udělají právě v gerberu, tak se doptávám a zjišťuji co kdo mi může poradit. jo a nejde to ani , když použiji vložit obrázek,, tam se to převede do výšky dle odstínu šedi.. a to není to pravé.. určitě na to existuje soft,, ale nevím jaký,, musí se používat pro laser, a snad by to bylo možné použít pro toto gravírování, ,,, mám tu totiž jednoho hrobaře , kameníka a ten mi zapůjčil mramor na testy a já teď se s tím trápím. tak kdybys náhodou o něčem věděl byl bych velice potěšen informací,