Návod, výkresová dokumentace strojích dílů k FNGQ 63 CNC
Zdravím, chtěl jsem se zaptat, mám 2 mašiny FNG a FNGQ 63 CNC, s HH 415B, je jasné že to již nejsou žádné horké novinky, ale obě mají otočný stůl, 4 osu, výmění nástrojů a umí pracovat jak v horizontální tak vertikální poloze, navíc jedna má automaticky otočnou hlavu H/V. V poslední době se mi však hlavně ta jedna sype a rád bych si ji dal do kupy, možná i modernizoval, udelal na ni postupně repas, je však obrovký problém někde zajistit výkresovou dokumentaci k tomuto stroji, dle kterých bych si případně některé hlavně vyráběné díly mohl udělat. S kuřimí není řeč a po tom co mi aktuálně došla nabídka, kdy za 4 kroužky do upínání nástroje, 4 ložiska do vřetena + upínací systém nástroje, tj. 30 podložek, tyčka, pouzdro, 6 kuliček a 4 packy, po mě chtějí nějakých 72 000,- Kč, mě již jaksi přecházi chuť. Neměli by jste prosím někdo podrobnou dokumentaci k tomuto stroji, rád za ni zaplatím, velmi by mi pomohla. Děkuji Velička
nic ve zlém, ale poptej jen ty 4 ložiska v nějakém shopu a budeš se divit že "blbá 4ložiska" budou stát polovinu té ceny..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
jaké je pro zajímavost označení těch ložisek? ta cena jakou uvádíš mě připadá nějaká nízká, dal jsi tam přesnost P4S?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
tak to ještě jde.. oni ty SKF nebo FAG stojej jen o málo víc, já mám na vřetenu teda o trochu větší ložiska 7214 a ty stojej 2x tolik co ty tvoje..