co si myslíte o tomhle?
Docela to tom uvažuju je mi jasné že to bude spíš na hraní a na malou šponu ale i tak mi to přijde za ty prašule docela dobré
http://www.ebay.co.uk/itm/CNC-4th-4-Axi ... 756wt_1037" onclick="window.open(this.href);return false;
4 a 5 osa
Proč to honěj všichni přes řemenici? Myslím že ta řemenice moc vibrací neudrží.Třeba se pletu.
Ale jinak dobrý, taky by se mi to líbilo
za ty prašule.
Ale jinak dobrý, taky by se mi to líbilo

nevím , ale na řemenici spíš vymezíš vůli než na ozub. kolech ( za ty prachy). Hodně lidí co jsem koukal má řemenici s řemenem na 4 ose a funguje to nějak. Je jasné že to bude mít určité asi dosti zančné omezení ale na seznámení s 5osým frézováním by to mohlo v pohodě stačit. Za ty prachy to nevyrobím ani náhodou.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
podle mě ten řemen udrží mnohem víc než ten druhej krokáč napřímo.. když budu frézovat větší kus od středu tak se to urve
podle mě lepší cesta je přes převodovky a postavit si to sám.. jenže je pravda že to nebude za tuhle cenu..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU