Prevest lay na dxf
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ahoj, mohl by mi nekdo prevest lay soubor na dxf, nebo aspon obrazek 1:1? Nejde mi sem nahrat, tak dam odkaz na stranky, kde se da stahnout pod fotkou toho tistaku, kliknutim na ten zelenej napis. http://www.guitar-gear.ru/index.php?p=proj&id=63" onclick="window.open(this.href);return false; diky 

V podstatě ti nerozumím co vlastně chceš?! Chceš vyrobit plošný spoj podle fotky??? Jestli to neumíš, tak je tam také schéma zapojení. Pro učně nakreslit klišé ručně je otázka 10minut. Ty nemáš volných 10minut? Jestli né tak ti to za 500Kč nakreslím.
PS: Nebo to nadrátuj na uni desku
PS: Nebo to nadrátuj na uni desku

http://srv001.guitar-gear.ru/proekt/Kra ... /krank.layProt píše:Nejde mi sem nahrat, tak dam odkaz na stranky, kde se da stahnout pod fotkou toho tistaku, kliknutim na ten zelenej napis.
Přímo do dxf to asi neumí ani originální soft, možná bys opravdu měl napsat, co přesně chceš ve finále získat (gravírovací cesty? nebo s tim v tom dxf chceš ještě pracovat?) Rastrovej obrázek můžes získat přes ten free viewer (a print-screen), pak si u něj jen musíš nastavit správný rozměry (ty zjistíš v tom vijůvru).
Když už má k dispozici návrh PCB, kterej mu vyhovuje, proč by se nezeptal, jestli mu to někdo nepřevede? Btw. s těma deseti minutama nevim nevim, já bych za tu dobu asi ani nepřekreslil to schéma do Eaglu..romi píše:V podstatě ti nerozumím co vlastně chceš?! Chceš vyrobit plošný spoj podle fotky??? Jestli to neumíš, tak je tam také schéma zapojení. Pro učně nakreslit klišé ručně je otázka 10minut. Ty nemáš volných 10minut?
T.
EDIT: Tak s rastrovým obrázkem je to ještě jednodušší, free viewer před printem umožňuje zkopčit obrázek do clipboardu a podle všeho to dělá v 300DPI
- Přílohy
-
- bez záruky..
- krank_mirror_300DPI.png (10.6 KiB) Zobrazeno 1686 x
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Diky vsem, za pomoc. S obrazkem si uz poradim. Jen jsem nemel nic na ten lay. Byl ke stazeni soft, ale zas to jeste chtelo neco dalsiho, kvuli nainstalovani, tak jsem to nechtel komplikovat.
Cetl jsem nekde, ze ten lay je Cad soubor, tal jsem myslel, ze prevod do dxf nebude problem.
Samo jsem to mohl nakreslit rucne. S fotkou rozmisteni soucastek by to slo sup sup. Ale clovek se treba splete a je to dalsi komplikace
diky 
Cetl jsem nekde, ze ten lay je Cad soubor, tal jsem myslel, ze prevod do dxf nebude problem.
Samo jsem to mohl nakreslit rucne. S fotkou rozmisteni soucastek by to slo sup sup. Ale clovek se treba splete a je to dalsi komplikace