nemáte někdo kus stolu s "T" drážkami nebo povědomost kde se na šrotu zbytečně válí ???
KUS STOLU S "T" DRÁŽKAMI
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Chtělo by to napsat jak velkej kus si představuješ?
Něco bych tu možná měl....
Něco bych tu možná měl....
Tak tu mám následující:
jsou to broušené přípravkové stolky s T-drážkou a závity (i na bocích), šířka drážky 14mm. Výška 64mm. Rozměry 205x140mm a 190x190mm k dispozici po dvou kusech od každé velikosti takže by z toho měla jít sestavit luxusní upínací plocha. Stolky lze postavit a upevnit i na boční hrany, kolmost zaručena.
Cena 2500 za kus.
jsou to broušené přípravkové stolky s T-drážkou a závity (i na bocích), šířka drážky 14mm. Výška 64mm. Rozměry 205x140mm a 190x190mm k dispozici po dvou kusech od každé velikosti takže by z toho měla jít sestavit luxusní upínací plocha. Stolky lze postavit a upevnit i na boční hrany, kolmost zaručena.
Cena 2500 za kus.
Jsou parádní a nemohu se zatím dopočítat jak je sestavit...z boku jsou asi také T drážky že..
Příčný suport má rozjezd 200mm a deska na kterou přijdou časem asi dva QTCP má 250x260mm
jaká je rozteč a těch 14mm je asi širší část jaké šrouby je možné použít..
Nejlepší by bylo oměřit je více nebo alespoň přiložený metr...

Příčný suport má rozjezd 200mm a deska na kterou přijdou časem asi dva QTCP má 250x260mm
jaká je rozteč a těch 14mm je asi širší část jaké šrouby je možné použít..
Nejlepší by bylo oměřit je více nebo alespoň přiložený metr...
Drážka je na šrouby M12, jsou tam i drážky a závity na šrouby z boku. Jsou to díly základen ze stavebnicových přípravků, byla to hodně luxusní a ne moc běžná věc. Já to koupil s cílem udělat si z toho upínací jednotky pro přípravky na větší mašinu. Nakonec se ale dostávám do stavu, že to nebude potřeba .....
Abych se přiznal kreslit se mi to moc nechce....
Rozteč drážek je 64mm Osobně bych při použití ve stavěný CNC mašince šel asi cestou osadit si tohle jako výměnný díly na nějakou deskovou základnu. Vždy ve dvou protilehlých stranách je sada děr se závity takže třeba přes nějaký L-ko nebo kostku by to šlo usadit na základovou desku.
V krajním případě pokud by Ti nějak nestačila nebo nevycházela plocha těhlech kusů, tak bych objetoval ještě i kusy co jsem si chtěl nechat pro sebe .... Kombinovat ty dva rozměry základen do jedný sestavy asi nebude ideální.
Abych se přiznal kreslit se mi to moc nechce....
V krajním případě pokud by Ti nějak nestačila nebo nevycházela plocha těhlech kusů, tak bych objetoval ještě i kusy co jsem si chtěl nechat pro sebe .... Kombinovat ty dva rozměry základen do jedný sestavy asi nebude ideální.
Co říkáš na tohle?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/19358919 ... -32-35.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://stroje.bazos.cz/inzerat/19358919 ... -32-35.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Vypadá to dobře, jen mi není jasné proč je tam tolik fotek ale strana kde se upíná tam neni...
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz