Je to bílý a když se do toho frézne, je to černý, co to je?

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
Thomeeque

13. 11. 2012, 3:05

..je to gravírovací plast, který sháním :) Možná se to jmenuje MLF (?), potřebuji pruh o minimálních rozměrech 500.5 x 60 mm, tloušťka tak maximálně 2-3mm, je to na "falešný" hmatník lapsteel kytary (falešný v tom smyslu, že se na něj nehmatá a pražce jsou jen naznačeny, po strunách se jezdí slidem, viz.). Barvy by možná mohly být obráceně a móóóžná bych zkousl i jinou barevnou kombinaci, to by se vidělo, zkuste prosím nabídnout.

Ideálně tradičně Praha & ještě dnes :D

Díky, T.

EDIT: a vlastně je pro mě i dost důležité, aby alespoň jedna podélná hrana byla rovně řízlá, nejlépe obě (na těch 60mm).
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 13. 11. 2012, 7:19, celkem upraveno 2 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
oscar

13. 11. 2012, 3:18

je to toto?
http://www.medicom.cz/p.php?p=zakazky,mlf" onclick="window.open(this.href);return false;

koupit ctvrt desky neni takova supa:
http://www.medicom.cz/UserFiles/File/Pr ... lf_web.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomeeque

13. 11. 2012, 3:29

Jj, asi jo, přesně podle této stránky jsem tipl to MLF. Prostě takový dvouvrstvý sandwich bílého a černého plastu na gravírování cedulek bez nutnosti vyplňování barvou. Ale tedy mechanické gravírování, plánuji použít dvoubřitou frézku 0,8mm (typ 826 z cncshopu).. pokud je to blbost (nemůžu to nijak moc chladit, ale doufám, že když pojedu dost rychle, tak mi to projde..?), dejte prosím vědět.

Dík, T.
oscar píše:koupit ctvrt desky neni takova supa:
http://www.medicom.cz/UserFiles/File/Pr ... lf_web.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
A jo, neni a je to Praha (to mě vůbec nenapadlo zkontrolovat), taky bych to tak mohl vyřešit, uvidíme, dík.
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 13. 11. 2012, 7:18, celkem upraveno 1 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
lubos
Sponzor fora

13. 11. 2012, 6:35

Ha, tak dnes to nevyjde ale pokud by ti nevadila zlatá a pod ní černá tak to bych v práci měl jen nevím jestli to má půl mětru na délku.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Thomeeque

13. 11. 2012, 9:21

Ozval se mi soused, že má bílo-černou v dostatečných rozměrech a dokonce mi to i přesně řízne, jediný problém je u něj v tom, že už je pryč ochranná folie a už je to trochu poškrábaný, ale asi mi to bude stačit. Nicméně díky i tak!
Odpovědět

Zpět na „Nákup“