Potrebujem, radu expertov čo už majú niečo za sebou

Ide skorej o to neurobiť obvodovú "botu". Ak mašina nabehne na koncový spínač, jedno v ktorej ose, musí byť odopnutá silová časť. Havarijný stav musí byť ošetrený na tej najnižšej HW úrovni. Nechcem preto použiť ENA signál. Lebo...keď drive "zblbne" tam nie je zaručené ani to, že bude korektne reagovať na externý vstup. Mám to teda zatiaľ ideovo vyriešené tak, že napätie na drive nahadzujem tlačidlom a používam prídržné relé. Všetky koncové/NIE referenčné/ spínače+ stop tlačidlo sú zapojené v sérií ako rozpínacie. Aktivácia jedného zhodí prídržný kontakt relé, to rozopne "silový obvod". O tomto už bolo popísané dosť a princíp je zrejmý. Moja otázka smeruje k tomu, čo na drajve kontaktami relé vlastne odopnúť. Pôvodne som chcel odpájať všetky napájania na cievky motora(A+A-B+B-., Po prečítaní datasheetu od mojho driveru som sa dočítal, že sa to moc nedoporučuje-označil som v priloženom obrázku... Tak teda zhodím napájanie driveru VDC? Samozrejme na všetkých osiach. je to korektné riešenie? Máte niekdo skúsenosť, robí sa to tako? Dík za radu