no, Festoprochaska píše: ↑27. 8. 2024, 11:20Nevíš prosím co by to konkrétně mohlo být za firmu? Chtěl bych jim poslat poptávku.Sajmon píše: ↑13. 8. 2024, 7:46Česká Lípa, kdysi se tu vyrábělo 98% celosvětové produkce.prochaska píše: ↑12. 8. 2024, 3:40 Tak jsem si koupil PUR trubičku průměr 3 mm. Méně obvyklý průměr, marně jsem ji několik hodin sháněl po celém světě, nikde nebyla skladem, dodání do čtrnácti dnů a tak, jenže já ji chtěl co nejdřív. Nakonec jsem si ji nechal poslat z Anglie. Trubička dorazila a ejhle co bylo na štítku![]()
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
To už se jen tak nevidí taková frézka v záběru
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
Spis mi to prijde jako pomocny dil pro montaz brzdove konstrukce (trmenu?) na vidlici a ne jako "brzdici element".
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ano, nazval jsem špalíkem ten návarek - soustružený díl, leč mi ho tvarem připomínal.
Jsou, to díly pro přivaření k řetězové vzpěře a následnému uchycení třmenu.
Takže pravdu jste měly oba. To že se dříve brzdilo tzv. špalkama na ráfkových brzdách mi nedošlo.
Jsou, to díly pro přivaření k řetězové vzpěře a následnému uchycení třmenu.
Takže pravdu jste měly oba. To že se dříve brzdilo tzv. špalkama na ráfkových brzdách mi nedošlo.
Ja ted dostal za ukol vyrobit stabilni drzak nastavcu pro zubni sprchu. Ale musi pry byt pekny, jednoduchy a zadna obludnost.
Tak jsem se zamyslel a ukazal svetu, jak 3D tisk v souhre se zbranema mohou delat i nas rutinni zivot lepsim
Tak jsem se zamyslel a ukazal svetu, jak 3D tisk v souhre se zbranema mohou delat i nas rutinni zivot lepsim
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Ahoj kamaradi, loziska jeste nedorazila tak jsem zkusil riznout novou vyplň pro kufr. Ani se to neopálilo a kolmost skoro, tloustka 20mm jedné
Musim rict, ze se celkem povedlo, na 4 pruchody po zmene ohniska
Diky za rady Luboši
Musim rict, ze se celkem povedlo, na 4 pruchody po zmene ohniska
Diky za rady Luboši
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz