Je na něm rok práce, sice ne souvislé, přesedlal jsem ještě na magnetku, ale rok mi to trvalo

Jestli to není tajné, napiš pěkně prosím někdy trochu víc o tomhle projektu. Pokud bys přidal pár fotek nebo ještě lépe nějaké video, tak to by bylo úplně super.
Mex píše: ↑7. 2. 2021, 1:15Jestli to není tajné, napiš pěkně prosím někdy trochu víc o tomhle projektu. Pokud bys přidal pár fotek nebo ještě lépe nějaké video, tak to by bylo úplně super.
Připadá mi to jako hodně-hodně zajímavý (a navíc užitečný) projekt.
Navíc je řízený LinuxCNC, tak ještě o to zajímavější.
Určitě to bude zajímat mnoho lidí.
Díky moc předem.
..stym nožičkom zarovnavaš na jedno upnutie aj to zadne čelo však?qwer píše: ↑7. 2. 2021, 5:18 Výroba prírub na brúsku. Staré už boli zošlé vekom, tak som vytočil nové. Pôvodné mali drážku na pero, a na jednej boli otvory na zaistenie pri manipulácii, to sa mi nezdálo moc šťastné riešenie. Perko tam nedám, nechal som cca dve stovky na narazenie, a na zaistenie som toť ofrézoval na koncoch hriadeľa 4-hran. Tie držáčky na nože do otvoru sa osvedčili, len ešte musím zopár vyrobiť na priemer 5 a 20 mm.
DSCN0660.JPGDSCN0669.JPG012.JPG
neprehnal si to s hrubkou tych silovych kablov ?
Pás je: 2710 x 27 x 0,90 mmReinkarnace píše: ↑9. 2. 2021, 7:43 Pilka je moc hezká. Konstrukci úhlování řezu bych asi řešil jinak. Jaký rozměr pásu používáš?
Krasna, malokto dotiahne projekt az do zdarneho konca.HonzaHorka píše: ↑9. 2. 2021, 4:20 Tak včera konečně doděláno chlazení a hl. Vypínač a vypínač na čerpadlo chlazení. Ještě musím koupit jednu vývodku co jsem neměl a pilka je hotová.
![]()
Tak to už je na pořádné řezání. Paráda!HonzaHorka píše: ↑9. 2. 2021, 7:03Pás je: 2710 x 27 x 0,90 mmReinkarnace píše: ↑9. 2. 2021, 7:43 Pilka je moc hezká. Konstrukci úhlování řezu bych asi řešil jinak. Jaký rozměr pásu používáš?
No bylo to uděláno z toho co dům dal...