Co jste dneska bastlili?
Večerní pokus o 1/8" - 6mm redukci:
Nejdřív jsem z toho měl docela dobrej pocit, házivost u výstupu byla cca stovka (což měla 8mm fréza v 8mm kleštině taky), ale na konci tý dvoubřitky byl mezi břity rozdíl tří stovek (při druhym upnutí dokonce čtyř), to je blbý.. zkusim ještě jednu, udělal jsem pár drobných chybek, třeba to dopadne líp.
@packa: zkusim, dík, i když jsem asi to podstatný už nějak odměřil (ten kužel je 30°, že jo?)
Brou, T.
Nejdřív jsem z toho měl docela dobrej pocit, házivost u výstupu byla cca stovka (což měla 8mm fréza v 8mm kleštině taky), ale na konci tý dvoubřitky byl mezi břity rozdíl tří stovek (při druhym upnutí dokonce čtyř), to je blbý.. zkusim ještě jednu, udělal jsem pár drobných chybek, třeba to dopadne líp.
@packa: zkusim, dík, i když jsem asi to podstatný už nějak odměřil (ten kužel je 30°, že jo?)
Brou, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Jo ale tady si hrajeme na stovky ne milimetry , tohle bylo opravdu zcestnépavlaxy píše:Redukci do velkého sklíčidla vrtačky jsem občas bastlila z ocelového drátu navinutého na malý vrták ...
nakonec to vyrobíš a o to jde ..
![]()

chtel bych si udelat doraz z gumy,cim ji vrtat a pak zahloubit pro šroub.
čím to jde dobře nevím, ale blbě to jde ostrou frézou.. vrtákem to nejde v podstatě vůbec
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
zmrazit sněhovým hasičákem stačí trochu fouknout do plechovky 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zmrazení funguje i na molitan nacucaný vodou ...
Dělala jsem tak protivětrné kryty na mikrofony ,vrtání plochým vrtákem a vnější povrch rašplí ..
Kleštinky a redukce snad jdou koupit nebo jako výzvu to mohu dělat dokud se nějaká nepovede ...
Ten drát na vrták se musel stejně doladovat dokud to házelo ...
Beru to jako zábavu a kamarádské popichování
Až se mu to povede budu chválit do nebe
Dělala jsem tak protivětrné kryty na mikrofony ,vrtání plochým vrtákem a vnější povrch rašplí ..
Kleštinky a redukce snad jdou koupit nebo jako výzvu to mohu dělat dokud se nějaká nepovede ...
Ten drát na vrták se musel stejně doladovat dokud to házelo ...
Beru to jako zábavu a kamarádské popichování

Až se mu to povede budu chválit do nebe

Resilo se uz driv http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=53&t=15362" onclick="window.open(this.href);return false; , zalezi na tom, kolik do toho chces dat. Ovsem resi jenom vrtani, ne zahloubeni.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Barva mi vždy rychle slezla, polystyrén to nedá z pohledu UV a kvůli povětrnostním vlivům.
Jediné co mi již drží více jak 8 let bylo: epoxid 1200 + barevný pigment.
Jediné co mi již drží více jak 8 let bylo: epoxid 1200 + barevný pigment.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.