Začátek stavby CNC portálky

martyxxx

20. 12. 2012, 6:54

Idea použít epoxid plněný kovem pod lineáry není nová a možná ani zas tak úplně zcestná - tady http://oneoceankayaks.com/madvac/madvac_index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; je popsána konstrukce daleko většího stroje se šroubovaným rámem, všechny šroubované spoje byly vyrovnávány právě takovýmto epoxidem a pomocí tohoto materiálu byly vytvořeny i plochy pod lineáry, které autor stroje posléze zaškrabal.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

20. 12. 2012, 7:34

pocitej ze kolejnice tak jak prijde je kriva takze podle ni nic nerovnej (tak a ted co s tim podlepovanim?)

na druhou stranu kdyz kolejnici nasroubujes na nejakeho drevacka nebo jinou malo tuhou konstrukci tak se to cele vzdy srovna v ramci pruznosti konstrukce (bude to jezdit)

kdyz to udelas na poradne tuhe masine a ty kolejnice nebudou souose bude se to trapit, proto se kolejnice vkladaji do drazky nebo pritahuji k hrane ktera je souosa
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Kvako1
Sponzor fora

20. 12. 2012, 8:15

lubos píše:tak to jsem nějak prošvihl, a jinak to roste kde?
trošku ot:
on je tady neprodaval, prodaval jenom šrouby a ten kdo koupil šroub tak u něj v garaži viděl tyhle portaly :D
měl 3ks, jeden ma tady kolega, jeden mam ja a jeden si nechal pro sebe. takže už nejsou momentalně...

ale k tematu:
podle mne bys tam měl nejlepší navařit pasovinu a tu freznout.
šlo by to i vypodkladat a pak podlít ale už to nebude ono, a neumím si představit tu drbačku stím podkladaním a měřením...
Josef
Sponzor fora

20. 12. 2012, 11:09

zami píše:
Josef píše:
michal40 píše:nebo mě napadlo ty lineáry uložit na lepidlo,loctait dělá tmely s kovovým plnivem.
Další exot....
No, pár takových exotů nás tady na fóru je..... :wink:
Miloš
Bohužel....
Thomeeque

20. 12. 2012, 12:28

..odtušil temně Josef a znechuceně opustil tenhle všivej thread. Je jen jedna cesta, buď to pochopíš nebo se smaž v pekle.. :mrgreen:
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
michal40
Kontaktovat uživatele:

20. 12. 2012, 7:22

Tak to lepení jsem bral jako jednu z možností.Dneska se všemožný tmely a lepidla používaj ve všech možných odvětvých.Je mně jasný že nechat to obrobit je nejlepší ,průser je dneska sehnat firmu která má tak velkou mašinu.V práci co jsem dřív dělal jsme tak velkou vyvrtávačku měli ale fabrika je po smrti jako většina v okolí.
Odpovědět

Zpět na „Zacinam stavet a nevim jak na to“