DC motor maxon
Vie mi tu niekto z prítomných poradiť, kde by som našiel nejaky datasheet k tomuto motoru, lebo mne sa to na nete nepodarilo
Popripade neviete niekto, kolko znesie a čím na ňom regulovat otačky? Dik za rady.

Naposledy upravil(a) ekyn dne 9. 12. 2014, 8:32, celkem upraveno 2 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
U Maxonu jsem našel podobný (2260.815-51.216-200): http://www.maxonmotor.co.uk/maxon/view/ ... t-products" onclick="window.open(this.href);return false;
Určitě mají na svých stránkách popis číselného kódu, takže snad se vám podaří zjistit, co znamená to číslo 51 místo 55.
Určitě mají na svých stránkách popis číselného kódu, takže snad se vám podaří zjistit, co znamená to číslo 51 místo 55.
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
-za to som ti vdacny, ale code list som na tej stranke beztak nenasiel, takze istotu nemam
-mimochodom, ci tu borci riadite otacky na podobnych DC motoroch ? -bo ja som sa rozhliadal po nejaky FM a tie co som pozeral, su len na trojfazove motori, neviete mi s tym niekto pomoct?
-za pripadne dotazi vopred dik

-mimochodom, ci tu borci riadite otacky na podobnych DC motoroch ? -bo ja som sa rozhliadal po nejaky FM a tie co som pozeral, su len na trojfazove motori, neviete mi s tym niekto pomoct?
-za pripadne dotazi vopred dik
Tak třeba tady
http://shop.snailinstruments.com/index. ... =8a&page=2" onclick="window.open(this.href);return false;
případně nějaký modelářský regulátor
a pokud můžeš oprav ten nadpis na maxon
http://shop.snailinstruments.com/index. ... =8a&page=2" onclick="window.open(this.href);return false;
případně nějaký modelářský regulátor
a pokud můžeš oprav ten nadpis na maxon
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
-hmm, podobny motor/?/canbus píše:Možno by to šlo týmto DC driverom MAXON. Niekedy dávnejšie som podobný motor týmto driverom ovládal.
-dostal som k tomu motoru od predajcu info, ze vystupna hriadel z prevodovky vraj dosahovala 10 000 ot./min chcem len vediet, ci je to realne ???

-lebo je tam prevod do pomala 1:36 cca,to by ten motor musel mat 36 000/min { ...sice to nieje az tak moc

-no kazdopadne by som ho chcel aspon otestovat a ten driver mam zatial v nedohladne, nemate nejaku radu, cim by to slo.? -pripada mi trochu risk mu len tak pripoit trafo a pridavat mu ze kolko da a cukat sa, ci ho neodpalim

pokud je převod 1:36 a výstupní otáčky z převodovky 10000 tak by musela být rychlost na motoru ne 36000 ale 360000ot a to je asi trošku mimo realitu.. nespletli se spíš a nebylo tím myšleno 10000 na motoru a adekvátně méně na převodovce..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Prikladám manuál MAXON .
- Přílohy
-
- LSC_108302,_108303_e.pdf
- (205.21 KiB) Staženo 2116 x