CNC router na drevo
je to niečo podobneho akurat to mam original od stewmac uplne presne je to toto http://www.stewmac.com/shop/Fretting_su ... ystem.html" onclick="window.open(this.href);return false;Prot píše:lis dela Proma asihttp://www.proma-ferm.cz/mechanicke-a-h ... ath=205820" onclick="window.open(this.href);return false;
je to aj s nadstavcami na všetky radiusy krku a je tam este taka tyčka navyše aby nepadala os Z ale inak to vyzera uplne jak ta proma

Tak včera som sa zasa trošku hral .... este okolo tela orechovy binding a zozadu otvor pre elekroniku a šmirgel a moze sa ist lakovat 
A mam na vas otazočku začalo mi zle ukazovat digitalne posuvné meradlo o nejaku desatinku ukazuje menej ako by malo... da sa to nejak kalibrovat zoštelovat alebo vyhodit ?

A mam na vas otazočku začalo mi zle ukazovat digitalne posuvné meradlo o nejaku desatinku ukazuje menej ako by malo... da sa to nejak kalibrovat zoštelovat alebo vyhodit ?
Hoď sem pak nějakou ukázku, jak ti to zvučí1mulen1 píše:Dakujem Protea krk uz je na hotovo už čaká iba na lak

Jasne MaxiMax píše:Hoď sem pak nějakou ukázku, jak ti to zvučí1mulen1 píše:Dakujem Protea krk uz je na hotovo už čaká iba na lak

Zdur chlapi tak mam včul ročne zavierky jak učtovnik a dielna mi stojí
ale už sa to všetko končí
prikladam fotky hotovej gitary a jednu coutry ukažku hudobnu gitary aj ked som rocker 

- Přílohy
-
- test.mp3
- (280.04 KiB) Staženo 478 x
Nie nie hrá to moj učitel na gitaru
z nástroja bol okuzleny nemohol sa od neho odtrhnut a hned si u mna objednal stratocastera
Rockova ukažka bude z dalšej mojej gitary čo chystám
táto už je preč. A rockovu ukažku spravím ja ....tento tyžden by mi maly prijst študiove monitory a externa zvukova karta na nahravanie 

Dakujem Robokope
Tu je vidiet že je to všetko o tom na čo chce človek cnc-čko použivat podla toho treba vyberat aj komponenty ... na to moje šmidlanie dreva stačí aj zvarenec, trapezove šroby a podoprene tyče na otvorenych domčekoch čo tu niekto pisal že to ma taku volu že sa čuduje že niekto z toho stavá frezku 

Tak to plne suhlasímrobokop píše:jojo
a kdyz by jsi chtel na tu kytaru vyrabet mosazne soucastky tak uz to pujde asi dost komplikovane
ale to drevo pak nejak uhne kdyz uhne masina