Pomoc s Inventorom

CAD software, shareware, freeware
Odpovědět
WatchManiac
Kontaktovat uživatele:

7. 4. 2013, 6:51

Zdravím, chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi nevedeli pomôcť s niečim v Inventore. Nakreslil som model puzdra, a potrebujem k nemu "prilepiť" tie nožičky, čo sú naznačené na obrázku čiernou...
nožičky.jpg
Už som vyskúšal snáď všetko, aj videonávody som popozeral (a to toľko že veľa), ale ani za svet to tam neviem dokresliť. Bavím sa s tým od piatku a furt nič. Pravdepodobne som nepochopil "filozofiu" Inventoru, ale možno niekto nakopne.

Prikladám ešte aj stl súbor s tým púzdrom.

Ďakujem, pekný deň, P.
Přílohy
puzdro.zip
(251.21 KiB) Staženo 225 x
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
Obrázekwatchmania.skObrázekAmateur WatchmakingObrázekYouTube kanál
RaS

7. 4. 2013, 6:56

já teda neznám invertor ale solidworks nicméně to vypadá jako by to uprostřed bylo těleso s objemem a ty k němu chceš připojit jen skicu to nejde..
tu skicu uzavři a vytáhni ji na nějakou sílu a tím se ti to spojí s tím hlavním tělem..
pokud je to uplně jinak tak se omlouvám.. jak jsem psal invertor neznám..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

9. 4. 2013, 10:07

Nejsem znalec inventoru, tápu v něm asi jako ty, ale zkoušel jsem na plochu válce nakreslit nožičku a mně to šlo. V nákresu a pohledu půdorysu jsem si promítnul geometrii , nakreslil nožičky a pak vysunul na potřebnou sílu.Důležité je to promítnutí geometrie aby se nákres spojil s tělesem.
Juro

9. 4. 2013, 10:19

Tiež nie som invertorový. Nepomáha ani uchop "za koniec" a prilepiť "na plochu" ?
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Doghi

24. 5. 2013, 10:02

Pokud je to ještě aktuální, tak mi zašli přímo *.ipt soubor a dodělám ti to tam.
SolidWorks 2014 + HSMWorks (Last development version)
Neznám slovo NEJDE. Buď to neumím nebo se mi nechce :D
marekzcke

24. 5. 2013, 10:28

:arrow: http://youtu.be/sPmkYOZSNjQ?t=22m58s" onclick="window.open(this.href);return false; ak je to ako SolidWorks tak postup je takyto... Inak Catia by myslim zrovna toto zvladla jednoduchsie.
No a Stl nepomoze. Do toho sa neda kreslit. Lepsie je IGS alebo CGR a pod. co nesie informacie o geometrii.
Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.
Odpovědět

Zpět na „CAD“