Zdravím, chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi nevedeli pomôcť s niečim v Inventore. Nakreslil som model puzdra, a potrebujem k nemu "prilepiť" tie nožičky, čo sú naznačené na obrázku čiernou...
Prikladám ešte aj stl súbor s tým púzdrom.
Ďakujem, pekný deň, P.
Už som vyskúšal snáď všetko, aj videonávody som popozeral (a to toľko že veľa), ale ani za svet to tam neviem dokresliť. Bavím sa s tým od piatku a furt nič. Pravdepodobne som nepochopil "filozofiu" Inventoru, ale možno niekto nakopne. Pomoc s Inventorom
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- puzdro.zip
- (251.21 KiB) Staženo 225 x
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

já teda neznám invertor ale solidworks nicméně to vypadá jako by to uprostřed bylo těleso s objemem a ty k němu chceš připojit jen skicu to nejde..
tu skicu uzavři a vytáhni ji na nějakou sílu a tím se ti to spojí s tím hlavním tělem..
pokud je to uplně jinak tak se omlouvám.. jak jsem psal invertor neznám..
tu skicu uzavři a vytáhni ji na nějakou sílu a tím se ti to spojí s tím hlavním tělem..
pokud je to uplně jinak tak se omlouvám.. jak jsem psal invertor neznám..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem znalec inventoru, tápu v něm asi jako ty, ale zkoušel jsem na plochu válce nakreslit nožičku a mně to šlo. V nákresu a pohledu půdorysu jsem si promítnul geometrii , nakreslil nožičky a pak vysunul na potřebnou sílu.Důležité je to promítnutí geometrie aby se nákres spojil s tělesem.

No a Stl nepomoze. Do toho sa neda kreslit. Lepsie je IGS alebo CGR a pod. co nesie informacie o geometrii.
Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.