Tak návod je i tady na fóru a také řada témat o něm. S díly je to horší, nové už se, narozdíl třeba od na SV 18, sehnat nedají. Taky opravy nebo generálky se běžně nedělají. Cena no nevím, sám jsem dal skoro stejně za zničenější, ale to bylo před 12 lety a tenkrát byly stroje o dost dražší a hůř se sháněly. Za 25000 mi tenkrát nabízeli např. rozebraný Plauert z 20. let nebo blbě překopaný revolver. SN 20 není špatný, ale pro řadu zájemců je dost velký a tak bývají levnější. Viděl jsem i inzeráty za 15000 a za 15000 také C 45 což je podobný stroj. Má to výměnná kola na závity, takže alespoň ta by k tomu měla být, většina jich také má pravítko na kužely a chlazení. Často v ceně jsou doraz na podélné posuvy, lunety, lícní deska, 4-paknovka.
Stran mazání jen upozorňuji aby jsi náhodou nečekal proud oleje proti sklu(skutečně tam je poctivé sklo, žádné laciné plexi

) olejoznaku jako třeba právě u SV 18. Tady se používá převodový olej a malé čerpadélko, takže to jen protéká. Vřeteno se spouští přes spojku a ta bývá odřená, pokud je páka uprostřed a vřeteno se trochu točí je to špatně. Také bych koukl na řemeny, jednak od motoru k převodovce a hlavně na vřeteno(jsou vidět pod plechovým víčkem po odklopení litinového víka vřeteníku), dají se sice snadno vyměnit, ale za tu cenu bych chtěl dobré. Pinola koníku nemá drážku pro unašeč a proto bývá často vydřená.
P.S. Už jsem tu psal, že tak zdrchlané soustruhy jako když jsem nastoupil do bývalého výzkumného ústavu se hned tak nevidí. Sice dělaly méně než ve výrobě, ale zato se na nich musela zvládnout řada prasečin, které nebylo jak jinak udělat. A můj SN 20 je vlastně také z údržby a tomu věřím, protože jsem ho sám trhal z betonu, do kterého ho v pětapadesátém posadili.