Jo to nejdůležitější jsem nenapsal, už jsem to zadal, jen je trochu problém s materiálem. Cenově vyjde na podobný prachy jako lamino deska z OBI a něco mi říká, že to bude pocitově přeci jen trochu někde jinde než ta probarvená pryskyřice. Akorát mi to holt neříznou ze skladovky na počkání, ale budu si na ten matroš muset pár týdnů počkat.
Jinak Mirku dík za nabídku, ale jsem momentálně trochu imobilní. Funkční budu až tak za týden.
kuchyňská deska do U - laťovka
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
SABLE-2015
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to já myslel, že jen taková ta bílá co hoří i mokrá (prý bříza bělokorá - kouknul jsem se na wikipediignat píše:Uvidíme. U nás rostou asi 4 druhy břízy

Aleš Procháska
Mě před lety dělali stůl do obytné části (spíše bych měl napsat pracovní stůl podle permanentního namáhání) a přemluvili mě na nějaké speciální lamino. Vše ostatní je dýha jen ta horní deska je jiná.
Vidět to trochu je zvláště když máte dýhu a umělý povrch vedle sebe, ale ta tvrdost a odolnost je úžasná. Dýha je na tom líp a masiv je proti tomu měký.
Vzhledem k tomu co se děje na kuchyňském stolu bych ještě popřemýšlel a nebo zvolil nějaký opravdu odolný lak. Zkoušel jsem lakovat dřevo (kousek) i polyuretanovou práškovou barvou (transparentem) a odolnost je opravdu hodně veká. Bohužel si nejsem jistý zda by někdo zvládnul tak velkou plochu a co by udělal stůl v peci, ohledně dřeva se jedná o velmi speciální proces.
Vidět to trochu je zvláště když máte dýhu a umělý povrch vedle sebe, ale ta tvrdost a odolnost je úžasná. Dýha je na tom líp a masiv je proti tomu měký.
Vzhledem k tomu co se děje na kuchyňském stolu bych ještě popřemýšlel a nebo zvolil nějaký opravdu odolný lak. Zkoušel jsem lakovat dřevo (kousek) i polyuretanovou práškovou barvou (transparentem) a odolnost je opravdu hodně veká. Bohužel si nejsem jistý zda by někdo zvládnul tak velkou plochu a co by udělal stůl v peci, ohledně dřeva se jedná o velmi speciální proces.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Ahoj,
nechcu Vám do toho mluvit,ale dýhovaná laťovka na kuchyňskou pracovní desku je ztráta času a hlavně peněz.Zákazníkovi bych to velice rychle rozmluvil a pokud by na tom trval tak bych to odmítl dělat.
Jen si promítnite jak a s čím zacházíte nebo se respektive chováte v kuchyni (teplé hrnec,prskání oleje,klepání řízků,uteče vroucí voda,něco spadne,ostrý nůž,po čase zateče voda za lištu,agresivní sůl ocet atd.)
Volil bych postformit-klasická prac.deska,nespočet desénů a velice autentických nebo kameň a kdo neví co s prachama umělé kameň.
Hanések
nechcu Vám do toho mluvit,ale dýhovaná laťovka na kuchyňskou pracovní desku je ztráta času a hlavně peněz.Zákazníkovi bych to velice rychle rozmluvil a pokud by na tom trval tak bych to odmítl dělat.
Jen si promítnite jak a s čím zacházíte nebo se respektive chováte v kuchyni (teplé hrnec,prskání oleje,klepání řízků,uteče vroucí voda,něco spadne,ostrý nůž,po čase zateče voda za lištu,agresivní sůl ocet atd.)
Volil bych postformit-klasická prac.deska,nespočet desénů a velice autentických nebo kameň a kdo neví co s prachama umělé kameň.
Hanések
Díky, ale po měsíci je to trošku s křížkem po funuse 

SABLE-2015
to jako umělej kámen jeještě dražší než přírodní kámen? já mám teda desku žulovou protože jsem nevěděl co s penězmaHANESEK píše:Ahoj,
nebo kameň a kdo neví co s prachama umělé kameň.
Hanések

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zase Corian (nevěděli jsme co s penězma...) a taky bych do ničeho jiného nešel. Minimálně po zkušenosti s laminem ( super-extra-speciál-hyperodolné nezničitelné lamino až ze samotného Německa
)

Aleš Procháska
sakra, to jste mi nikdo nemohl napsat, že to co chci, není laťovka, ale spárovka 

SABLE-2015