3D Design
a na tom modelu máš to kladivo kde ???marek píše:]Zdravím, zmiňovali jste, že bývá problém nakreslené věci převézt do výrobku, tak tady je moje práce, která vznikla v Solidworksu a povedla se i vyrobit, a dokonce i funguje..![]()
nééé máš to pěkný
Seřizovací nástroje jsem nemodelovalpacka píše: a na tom modelu máš to kladivo kde ???
nééé máš to pěkný
S pozdravem Marek
Chlapi, toho dvojkola v pozadí jste si ale nevšiml ani jeden, že ne? Taky domácí výroba. To se tak jednou někde vyskytly dvě staré ukrajiny, jedna bez přední vidlice, no a protože nešla sehnat, svařili jsme je do jedné. Parádní zdroj srandy a kolik lidí se otočí za takovou srandou. Ale konec, omlouvám se za zasírání vlákna 
S pozdravem Marek
Tak som sa skusal opat pohrat s nastaveniami. A toto je taky priatelny kompromis medzi kvalitou a dobou spracovania.
Pre detailistov, toto nieje uplne tak odlitek. Je to len podklad pre CAM. Dolezita je len cervena plocha, ktora je urcena na opracovanie.
Pre detailistov, toto nieje uplne tak odlitek. Je to len podklad pre CAM. Dolezita je len cervena plocha, ktora je urcena na opracovanie.
Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.
- Pepa z depa
... vyber matné plasty, ty se nelesknou ...
jinak, nejsem takový profík jako vy, ale tady je můj příspěvek do 3D, celé mašinka http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15&t=11451" onclick="window.open(this.href);return false;
jinak, nejsem takový profík jako vy, ale tady je můj příspěvek do 3D, celé mašinka http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15&t=11451" onclick="window.open(this.href);return false;
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych rekl ze by bylo lepsi cas stravit vyrobou vlastniho stroje
pac to renderovani na realnou fotku nema a vysledny pocit z dobre odvedene prace je nesrovnatelne vetsi
pac to renderovani na realnou fotku nema a vysledny pocit z dobre odvedene prace je nesrovnatelne vetsi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- garulus
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za prispievanie a inšpiráciu ktorú pozeranie týchto pekných rendrovanych obrázkov určite ma a je to aj účel tohto vlákna. Určite to niekomu pomôže pri stavbe a následnému ešte lepšiemu pocitu....