Foto před ložením do krabice a pece Potom co se mě posrala regulace na peci a ten Durferrit pravděpodobně uvnitř krabice chytl

Ty drážky na té ozubené hřídeli suportové skříně jsou dvě ukončené elipsy křížově přes sebe, nějak jsem nepochopil jak to v padesátých letech vyráběli, asi na nějaké kopírce, to by myslím šlo. Já to tam normálně načmáral fixou co nejpřesnějc podle originálu a pak jsem to vybrousil talířovým kotoučem od ruky. Vidět to stejně nejde a zajímavou mazací funkci to splnítom ltr píše:tohlen je opravdu vtipe vylezKdyz se daří.. Máš hezký ty mazací drázky
Ty původní štítky tam samože dávat nebuduJakub737 píše:Moc pěkná práce a co ty štítky? Budeš je dělat nové kdybys chtěl mohl bych ti je udělat
A co do mosazi, to bys zvládnul? To už by mělo úroveň ne?Jakub737 píše:no siťotisk se dá taky, ale dělal bych to na laseru do eloxovaneho hliníku ten tisk se dá poškodit naopak u toho laseru je zaručena trvanlivost. Můžu ti na tento kousek co jsi renovoval udělat zkušební štítky pokud se ti budou líbit, tak to pak nějak vymyslímeklidně to překreslím mam to za chvilku pošlu ti na email podklady a ty to jen odsouhlasíš. Potom ti to jen pošlu
A klidně můžeme přepsat štítky do češtiny
JJ,je nato mašina , V TOSu Čelákovice nějaký inteligent rozhodl ji loni vyhodit...(chtěl jsem po tátovi ať ji vyfotí,když jsem četl tvůj příspěvek)... Starý Řasa tohle na ní měl za pár minut ...tumlik píše:Ty drážky na té ozubené hřídeli suportové skříně jsou dvě ukončené elipsy křížově přes sebe, nějak jsem nepochopil jak to v padesátých letech vyráběli, asi na nějaké kopírce, to by myslím šlo. Já to tam normálně načmáral fixou co nejpřesnějc podle originálu a pak jsem to vybrousil talířovým kotoučem od ruky. Vidět to stejně nejde a zajímavou mazací funkci to splnítom ltr píše:tohlen je opravdu vtipe vylezKdyz se daří.. Máš hezký ty mazací drázky
![]()
Vyběhaný originál: před drážkama: Původní skříň: Natřeno štětkou