Už nemusím kupovat ozubené řemenice HTD
mě to otevře gravostar i rhyno chceš jinej formát ?
jj je to 112 zubu.
mam teť celkem fofry v práci tak jsem neměl moč času. doufam že to bude sedět. je to jeden zub zté 72 zubové odzrcadlený aby to sedlo na těch 112 zubu , ale jak píšu nesedí ten průměr...
frezni třeba jenom 20 zubu do nějakého odpadu...
jj je to 112 zubu.
mam teť celkem fofry v práci tak jsem neměl moč času. doufam že to bude sedět. je to jeden zub zté 72 zubové odzrcadlený aby to sedlo na těch 112 zubu , ale jak píšu nesedí ten průměr...
frezni třeba jenom 20 zubu do nějakého odpadu...
tady ale nemáš HTD pod timing pulley stocks. Tam jsou jenom Lkové proto asi nesedí ten průměrpacka píše:https://sdp-si.com/eStore/Catalog#
je to pod timing pulley stocks přímej odkaz na tu položku nejde
a to tvoje dxf je nějaký divný ani jedn program co v práci mám mií to nezobrazí
ještě jsem to skusil na 96 zubu to mi vychází líp. jestli budeš frezovat tak skus tu 96 . rozteč zubu mi vychazí lepší
sakra to jsou experimenty
až se vrátim z práce tak to skusím taky vyhlodat
celkem mě to zaujalo 

sakra to jsou experimenty

až se vrátim z práce tak to skusím taky vyhlodat

- Přílohy
-
- 96 z.dxf
- (41.12 KiB) Staženo 350 x
dej pak vědět jak to dopadlo
u te 95 zubové je rozteč 5mm a u te 96 mi vyšla něco kolem 4,88. podle katalogu řemenu by tam měla byt rozteč 5. ta mi na řemenicích seděla jedině z origoš řemeny HTD pokud byl ale řemen ten novej typ, stím omega zubem nikdy mi to dobře nesedělo a musel jsem tam davat korekci 0,1mm tam mi vychazí pravě líp ta 96 zubu stou rostečí 4,88...

takže jsem vyfréznul tu 80 ti zubovou na zkoušku do plovoučky a asi se bude muset malinko zmenšit nebo zužit zuby pokud jde řemen jen přez půlku tak to ještě vychází , ale jak je větší ovin tak už zuby nechtěj zapadnout a řemen se musí natáhnout aby zuby zapadly, frézováno 3mm frézou
to je přesně ta korekce o ktere jsem psal. davam 0,1mm když si nejsem jistej tak to freznu třeba do hloubky 5mm a zastavim stroj, skusim řemen ...pokud sedí dojedu to do konce, pokud nesedí dám tam o tu desetinu víc ( udělám konturu pro frezu 2,8 a jedu trojkou) a jedu odznova...
ony ty modely dost často nesedí tak se takhle občas stím peru. ty odskoušené si ale ukladám a pak to už jen sviští pokud dělám víc kusu je to už pohodka...
jestli budeš skoušet ještě nějakou dej vedět. doladíme zub
ta 96 zubová by podle mě měla sedět 
ony ty modely dost často nesedí tak se takhle občas stím peru. ty odskoušené si ale ukladám a pak to už jen sviští pokud dělám víc kusu je to už pohodka...
jestli budeš skoušet ještě nějakou dej vedět. doladíme zub