Elektrická jednokolka
Moderátor: sysel
jo jo je to trochu adrenalin, běžně ale jezdíme s helmou. Ono přední brzda brzdí líp než zadně, nejde to pak do smyku ale i zadní se tam přidá je to ale pakárna jak to umístit do středu náboje , bude se muset udělat nový náboj a tak...
Pořád uvažuju jak by se to dalo udělat aby to jelo fakt rychle a přitom se člověk nezabil ( jen tak pro image
)
Pořád uvažuju jak by se to dalo udělat aby to jelo fakt rychle a přitom se člověk nezabil ( jen tak pro image

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
no ono i ta kotoučovka co je v předu dostává docela zabrat. Když to vemu občas brutál tak se dost zahřeje.
IQ156
IQ156
A neslo by brzdit motorem? Cekal bych, ze motor ubrzdi daleko vic, nez je sila potrebna ke smyku. A pak uz si jen vyhrat s ABS ...lubos píše:jo jo je to trochu adrenalin, běžně ale jezdíme s helmou. Ono přední brzda brzdí líp než zadně, nejde to pak do smyku ale i zadní se tam přidá je to ale pakárna jak to umístit do středu náboje , bude se muset udělat nový náboj a tak...
Pořád uvažuju jak by se to dalo udělat aby to jelo fakt rychle a přitom se člověk nezabil ( jen tak pro image)
je tam volnoběžka takže motorem to nepůjde. Bez volnoběžky se zvětšuje odpor při jízde bez motoru.
IQ156
IQ156
No ale rafkove brzdy se na kolech (ktere jezdi taky slusne rychle a casto jsou i s nakladem mnohem tezsi) pouzivaji uz moc a moc dlouho.lubos píše:no ono i ta kotoučovka co je v předu dostává docela zabrat. Když to vemu občas brutál tak se dost zahřeje.
Jinak kdyz jsem si koupil sve prvni kolo s kotoucovkama, tak me taky zajimalo, jestli se aspon trochu zahrivaji (bezne rafkove byvaji vlazne). Tak jsem si po delsim brzdeni na kotouc sahnul, a vypalil jsem si to prstu krasny vzor toho kotouce.

Troufam si tvrdit, ze zadni rafkova brzda na kolobezce hladce vyhovi a nebude se prehrivat.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
pánové ,dostal se mi do ruky tento bazmek http://www.made-in-china.com/showroom/o ... Wing-.html" onclick="window.open(this.href);return false; je "novej" jednou jetej ale cca 7let pak stál. Ještě jsem ho neklnul abych se mu podíval co je pod plastem vše schováno. Po každým nabití se mu zvyšuje dojezd .ccaa po 3 jsem dal cca 5 km než začal vadnout pod mejma 110kilčama
. Mám to ženě dát na kolo ,nebo to nechat pubošům na hraní ? Nějaký zdroj baterií máte?

https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
ahoj dík za odkaz , tenhle jsem už taky našel , ten regl je vblastně to co mám ted hotové , regl chodí perfektně , jen jsem ted ddělal nové řemenice bna náhon kol , měl jsem to moc rychlé , až bude zase trochu času tak to rozchodím a dám sem