Jinak mám hotovo (akorát si teď nevrznu, dokud si neseženu delší řemen

Bohužel s tim tlumenim to žádnej zázrak neni, ne že by to netlumilo vůbec, ale stále se toho přenáší do stolu na můj vkus docela dost

T.
No ty silentbloky jsou asi moc tvrdé.Thomeeque píše:Spíš šponku, ale lepší než nic
Jinak mám hotovo (akorát si teď nevrznu, dokud si neseženu delší řemen):
Bohužel s tim tlumenim to žádnej zázrak neni, ne že by to netlumilo vůbec, ale stále se toho přenáší do stolu na můj vkus docela dostHlavně nízký kmitočty, kterejch bych se jako na potvoru bejval zbavil nejradši. T.
Budou-li ty silentbloky měkké, tlak řemenu mu hne celým motorem a řemenice nebudou v ose.Zdenek Valter píše:No ty silentbloky jsou asi moc tvrdé.Thomeeque píše:Spíš šponku, ale lepší než nic
Bohužel s tim tlumenim to žádnej zázrak neni, ne že by to netlumilo vůbec, ale stále se toho přenáší do stolu na můj vkus docela dostHlavně nízký kmitočty, kterejch bych se jako na potvoru bejval zbavil nejradši. T.
No to je ten druhý extrémpotraviny píše:Budou-li ty silentbloky měkké, tlak řemenu mu hne celým motorem a řemenice nebudou v ose.Zdenek Valter píše:No ty silentbloky jsou asi moc tvrdé.Thomeeque píše:Spíš šponku, ale lepší než nic