Alebo od toho radšej preč a ďalej krútiť rukou?
(prosím len vecne poznámky, a bez posmeškov a “masírovaním“ si vlastného ega)

Co je to za matroš, čím to gravíruješ?garulus píše:Tak plánoval som si ulachcit pracú pri upínaní stoviek takýchto TOPov na gravírovanie toho loga.
Já jsem ten pneumatický svěrák měl, byl to origoš tosácký tuším, byl na tom i štítek, dal jsem ho Vojtovi (motorovy) tak mu zkus napsat jestli by ti ho nebliklgarulus píše:Laboroval niekto doma zo zhotovením nejakého rýchlo upínacieho zveráku? Ak áno, tak aký piest a tlak používať? Tiež by to asi chcelo nejakú reguláciu a čidlo aby systém vedel že je to zapnute...
Alebo od toho radšej preč a ďalej krútiť rukou?
(prosím len vecne poznámky, a bez posmeškov a “masírovaním“ si vlastného ega)
Zajímavý, to by mě nenapadlo. Moh bys udělat detailní fotku (myšleno vygravírované cesty na obrobku), jak vypadá povrch, plz?garulus píše:Gravírujeme to niečím takýmto:
tumlik píše: Já jsem ten pneumatický svěrák měl, byl to origoš tosácký tuším, byl na tom i štítek, dal jsem ho Vojtovi (motorovy) tak mu zkus napsat jestli by ti ho neblikl![]()
Byl to velice jednoduchý systém, ocelový píst (průměr bych tipl tak 25mm na kterém byly dva gumové kroužky byl v litinovém domku a protilehlá čelist se posouvala po tuším 5 mm v takových drážkách, měl jsem to i rozdělané. Píst s tou vyjížděcí čelistí vyjel myslím jenom tak těch 5mm a byla to docela rana na těch 0,8 MPanastavil jsi si délku a upínal, na to gravírování by to mohlo být cajk v tom případě, že bys zajistil, aby jsi ten obrobek měl pořád ve stejné poloze i po té ráně jak to vyjede.............
regulovalo se to regulátorem před svěrákem a vzduch jsi zapnul obyčejným évéčkem ....