toto jsem prosím krouhal na mazlikovi poslední tři dny

Video: http://youtu.be/oB5RL6lyjco" onclick="window.open(this.href);return false; (schválně jsem kuprex přidělal hulvátsky, převýšení bude přes milimetr)
Spokojenej T.
Děkuju!testone píše:paráda, klobouk dolů
Moje začátky byly taky bídný, ale pak jsem přišel na dvě zásadní věci:testone píše:Nepodleptává se to?
já jsem dopadl s Eddingem 140 a FeCl3 bídně...
Viď?Cjuz píše:Na fixu velmi pěkný výsledek.
Tim jsem začal, bohužel už se mi to nikdy nepovedlo zopakovat - zřejmě to byla jen souhra náhod, že to jakš takš dopadlo (malej plošňák, nezvykle rovnej cuprex, ideálně trefený Zko..), při dalších pokusech jsem akorát oddělal jediný pero, který jsem měl. Navíc mi docházel vodou ředitelnej lak, ten už se taky nedá sehnat a s tim, co prodávaj teď, se mi nějak nechtělo patlat. Nicméně největší slabina je, že se pero zacpe, pokud vjede do nedávno nanesenýho laku, nevim, jestli nějakej SW umí vymyslet dráhy tak, aby se to nestalo. Fixce je to naštěstí fuk.Cjuz píše:Když zavspomínám na trubičková pera a červenou kapalinu (asi ještě mám) tak by mě zajímalo jak by to dopadlo na CNC.
jj..Cjuz píše:Kapalina měla výhodu že se povrch mědi nikdy nenarušil i při velmi dlouhém leptání.