inventorcam vs. ostatní cams
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jen jedni. Když jsem si vybíral CAM tak jsem si tím nasadil do kožichu klíšťat hned několik
Nejurputnější z nich byli jedni, kteří se mě snažili docpat na školení (placené, hodně moc placené) bez kterého prý by mi ta zápujčka byla k ničemu, ba dokonce bych to zajisté špatně pochopil jako zcela nepoužitelný soft
Ale přetrpět se to nakonec nějak dalo 
Aleš Procháska
Je jeste Vectric Aspire povazovano za CAM nebo uz je z kategorie hracek?
Ten mi prisel uzasne pratelsky, naprosto mi sedl do ruky.
A pokud chci udelat nejake jednodussi veci ve 2.5D tak, to maluju rovnou v nem.
Ten mi prisel uzasne pratelsky, naprosto mi sedl do ruky.
A pokud chci udelat nejake jednodussi veci ve 2.5D tak, to maluju rovnou v nem.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
vozbrouk píše:Edgecam nééééé !!! Je to hrůza a děs. Měli jsme ho oficiálně zapůjčený a bez cizí pomoci v něm nehneš!! Jinak jakmile se ozveš prodejci Edgecamu, už se jich nezbavíš, jsou jak klíštata, každý týden volají a přesvědčují. Neudělej tu samou chybu.pavel velek píše: Zkusím navrhnout na poradě další dva cams edgecam a hsmworks oproti Inventorcamu.![]()
![]()
![]()
Zase neprehanaj
dodo
CNC programátor
CAD: Pro/E 2001 - PTC Creo 6.0
CAM: EdgeCam 7.75 - EdgeCam 2020
Kolego jestli máš problém se bez pomoci hnout v EC, tak to musíš mít těžký život programátora... co by jsi říkal potom např na NX, Powermill, Esprit, ProE, Cimatron.....vozbrouk píše:Edgecam nééééé !!! Je to hrůza a děs. Měli jsme ho oficiálně zapůjčený a bez cizí pomoci v něm nehneš!! Jinak jakmile se ozveš prodejci Edgecamu, už se jich nezbavíš, jsou jak klíštata, každý týden volají a přesvědčují. Neudělej tu samou chybu.pavel velek píše: Zkusím navrhnout na poradě další dva cams edgecam a hsmworks oproti Inventorcamu.![]()
![]()
![]()
Nechcel som az tak...
Na druhej strane netvrdim ze EC je super truper system uplne naj na svete.... pani z eSupportu asi aj lutuju ze mi dali pristup...
dodo
Na druhej strane netvrdim ze EC je super truper system uplne naj na svete.... pani z eSupportu asi aj lutuju ze mi dali pristup...
dodo
CNC programátor