inventorcam vs. ostatní cams

CAM software
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 11. 2013, 8:40

Kdyby jen jedni. Když jsem si vybíral CAM tak jsem si tím nasadil do kožichu klíšťat hned několik :-) Nejurputnější z nich byli jedni, kteří se mě snažili docpat na školení (placené, hodně moc placené) bez kterého prý by mi ta zápujčka byla k ničemu, ba dokonce bych to zajisté špatně pochopil jako zcela nepoužitelný soft :D :D :D Ale přetrpět se to nakonec nějak dalo :-D
Aleš Procháska
rollfree

18. 11. 2013, 10:02

Je jeste Vectric Aspire povazovano za CAM nebo uz je z kategorie hracek?
Ten mi prisel uzasne pratelsky, naprosto mi sedl do ruky.
A pokud chci udelat nejake jednodussi veci ve 2.5D tak, to maluju rovnou v nem.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
dodo_mt
Kontaktovat uživatele:

19. 11. 2013, 6:07

vozbrouk píše:
pavel velek píše: Zkusím navrhnout na poradě další dva cams edgecam a hsmworks oproti Inventorcamu.
Edgecam nééééé !!! Je to hrůza a děs. Měli jsme ho oficiálně zapůjčený a bez cizí pomoci v něm nehneš!! Jinak jakmile se ozveš prodejci Edgecamu, už se jich nezbavíš, jsou jak klíštata, každý týden volají a přesvědčují. Neudělej tu samou chybu. :D :D :D :D

Zase neprehanaj :wink: EC je na tom podobne ako ostatne programy a urcite nepotrebujes tyzdenne skolenie (ako na ProE) aby si pochopil ako mas urobit jednoduchu drazku, hrubovacku alebo otvory.

dodo
CNC programátor
CAD: Pro/E 2001 - PTC Creo 6.0
CAM: EdgeCam 7.75 - EdgeCam 2020
z18xe

19. 11. 2013, 6:08

prochaska píše:...... jedni, kteří se mě snažili docpat na školení (placené, hodně moc placené) bez kterého prý by mi ta zápujčka byla k ničemu, ba dokonce bych to zajisté špatně pochopil jako zcela nepoužitelný soft :D....
že vím kteří.....
z18xe

19. 11. 2013, 6:09

vozbrouk píše:
pavel velek píše: Zkusím navrhnout na poradě další dva cams edgecam a hsmworks oproti Inventorcamu.
Edgecam nééééé !!! Je to hrůza a děs. Měli jsme ho oficiálně zapůjčený a bez cizí pomoci v něm nehneš!! Jinak jakmile se ozveš prodejci Edgecamu, už se jich nezbavíš, jsou jak klíštata, každý týden volají a přesvědčují. Neudělej tu samou chybu. :D :D :D :D
Kolego jestli máš problém se bez pomoci hnout v EC, tak to musíš mít těžký život programátora... co by jsi říkal potom např na NX, Powermill, Esprit, ProE, Cimatron.....
dodo_mt
Kontaktovat uživatele:

19. 11. 2013, 6:15

Nechcel som az tak... :D

Na druhej strane netvrdim ze EC je super truper system uplne naj na svete.... pani z eSupportu asi aj lutuju ze mi dali pristup... :D

dodo
CNC programátor
CAD: Pro/E 2001 - PTC Creo 6.0
CAM: EdgeCam 7.75 - EdgeCam 2020
Odpovědět

Zpět na „CAM“