http://www.youtube.com/watch?v=DvONyl-ncMo" onclick="window.open(this.href);return false;
pro Tvoji potrebu asi to nejlevnejsi.

Mozna trochu nerozumim. Delame neco podobneho. Tak posli nakres at se na to mohu podivat.lubos píše:běžně na sériovky jsem nechával dělat výsekové nástroje ale tak se mi stalo že jsem několiktár udělal nástroj a nebyl to zrovna prodejní hit ( přišla čína) a tak jsem akorát vyhodil peníze. Ted to v malých sériích řežu na laseru v jedné firmě ale i když je cena docela dobrá pořád je to hodně.
Josef jses mimo. Razniky mame kruhove, ovalne , vajicka, hranate ctverce , obdelniky. Dokonce i tvary pro statory elektromotoru az do prumeru 2m.Josef píše:Rovné prostřihy, to je jen škrabot (ťukot), ale tvary se prostřihávají kruhovým nástrojem a tam to jde pomaleji.
No, tak pokud máte všechny možné razníky, tak na to musíte mít větší prostor, než zabere samotný stroj. Nejde jen o tvar, ale taky na jakou sílu a jakost materiálu jsou určeny. A cena jedné raznice s matricí není zrovna lidová. Takže na kusovku spíše předpokládám tu nejhorší variantu vysekávání.Polesovsky píše: Josef jses mimo. Razniky mame kruhove, ovalne , vajicka, hranate ctverce , obdelniky. Dokonce i tvary pro statory elektromotoru az do prumeru 2m.
Nikdo nema vse ... To urcite znas.Josef píše:No, tak pokud máte všechny možné razníky, tak na to musíte mít větší prostor, než zabere samotný stroj. Nejde jen o tvar, ale taky na jakou sílu a jakost materiálu jsou určeny. A cena jedné raznice s matricí není zrovna lidová. Takže na kusovku spíše předpokládám tu nejhorší variantu vysekávání.Polesovsky píše: Josef jses mimo. Razniky mame kruhove, ovalne , vajicka, hranate ctverce , obdelniky. Dokonce i tvary pro statory elektromotoru az do prumeru 2m.
Pokud bych někdy potřeboval něco vysekat, mohu se obrátit?