Max: schopnosti... na to už jsem samouk tak to asi není uplně marný, co se týče toho vybavení tak je to dle mě žalostný, mam jen stolní soutruh a malou frézku, horizontku, tedy potřebuju vrtačku, velkej soustruh a frézku, ideálně nástrojářskou, nemluvím o tom že pokud chci být skutečně jak profík tak není otázkou jestli cnc ano či ne, ale pouze jak rychle jsem schopen se k němu dopracovat
ivčo: spa 700 je, aspon dle strejdy googla, trochu větší, proto mam obavy, že tythle malý budou až moc malý, nicméně vzhledem k zájmu je po nich v plánu ještě provedení velké a střední, což je otázka nejspíš ledna, tedy trochu trpělivosti, vydržet a myslim že nebude problém
ta "pamět" internetu mě trochu děsí

ale jo bývaly ruzný období, divoký roky

rok 2010 dle toho vlákna... ne že bych ted ve dvaceci vedl nudný stereotypní život, ale pravdou je že mnohé se změnilo, nebydlim u rodičů, ani dílnu tam nemam a hlavně jsem se smířil s tím, že jsem strojařinou prostě postižen a jiný to nebude, že mam prazvláštní radost když nad ránem uklízím hromadů špón
a když jsme u toho tak minulou noc jsem pěkně zabral špónu, plátková fréza průměr 40mm, šířka záběru 30mm, hloubka záběru 2mm, 1000 otáček, posuv... co jsem zvládl utočit rukou