Převod obrázku do dxf
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja taký soft hľadám už dlhšie, ale zatiaľ mi neostáva nič iné ako ho prekresliť v corely lebo je to zatiaľ najistejšie - žiaľ 

Můžeme skonzultovat. Nalezení obrysů v bitmapách je jedním ze základních efektů v grafických programech.Já píše:tady ty programi/y se pouzivaji u cnc plasmy takove program taky schanim ze to z obrazku udela jeho obris
Radek
Nejsem sice expert na grafiku ale poté co jsem několikrát převáděl bitmapu pomocí Corel-trace na obrysy, tak jsem dospěl k závěru, že nejspolehlivější a hlavně nejrychlejší je opravdu natáhnout bitmapu třeba do Corelu a perem to obtáhnout. Podobný postup jistě půjde v jakémkoliv obdobném programu. Jinak je to šílenství o čištění uzlů, odmazávání různejch skrytejch čáreček atd. 

Skus COREL X3 je tam uz slusne vyrieseny TRACE.Já píše:no tak u nejakech vetsich obrazku to muze byt velke problem proto bych radsi ten program
Pri jednofarebnych bitmapach ako mas na obrazku to funguje celkom dobre. Ale nie je to stopercentne, najlepsie je to pracne obtiahnut ciarou, pripadne ten otraceovany objekt upravit, uzly, krivky,ciary
Na převod obrázků z .TIF na .ai (křivky) se používá Streamline 4.0 a výš od ADOBE. Nechal jsem si to převézt v reklamce. Program je celkem drahý.
Petras