Panelový konektor k HFU 400

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
Miller
Sponzor fora

14. 2. 2014, 6:10

Sháním samici - protikus k dole vyobrazenému konektoru. Původně je zabudovaná v panelu zapalovací hf jednotky HFU 400. Kdyby měl někdo tuto jednotku funkční, ať z ní ten konektor nekuchá :wink: , za rozumný peníz ji koupím celou :D :D
Příloha sameček2.JPG je dlouhodobě nedostupná.
Příloha sameček3.JPG je dlouhodobě nedostupná.
Prostě, cosi jako je tohle, jen se 4 mi dutinkami ...
kon1.PNG
kon1.PNG (25.25 KiB) Zobrazeno 3230 x
Naposledy upravil(a) Miller dne 15. 2. 2014, 12:15, celkem upraveno 1 x.
Mini soustruh SC-4
Bas

14. 2. 2014, 8:27

tohle mi připomíná šroubovaci konektory ŠR xx xx G x které jsem sháněl na svojí mašinku. potřeboval jsem různé typy samice i samce.
jak normálních tak vysoko frekvenčních.
našel jsem asi tři firmy na internetu, které je pořád mají. Ta cena je opravdu různá...
A jednou jsem se hrabal v kouzelných šuplících plných těchto konektorů tady ve VOP v Českém Těšíně a bylo jich tam fakt mraky! Člověk by ani nevěřil kolik typů bylo... dokonce jedna z těch firem dodává díly pro lokomotivy.
Podle přesného označení to myslím najdeš.
L
origosch

14. 2. 2014, 9:05

Nezkusils http://www.konektor.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Tam jsem sehnal dost věcí.
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
Miller
Sponzor fora

14. 2. 2014, 10:01

Díky oběma, pánové, podívám se na ten odkaz - zatím jsem hledal jen u GM a ke konci už jsem byl z toho na návštěvu Chocholouška, ale budu holt muset pokračovat :lol:
Mini soustruh SC-4
salus

15. 2. 2014, 6:40

Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Miller
Sponzor fora

15. 2. 2014, 8:35

salus píše:Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Díky, snažil jsem se to oměřit - venkovním průměrem závitu neposloužím (tu samici s venkovním závitem právě nemám), ale průměr díry s vnitřním závitem v převlečné matce je cca 15,4 mm a kolík má jen asi 0,9 mm. Kolíky jsou utopené v té trubičce, takže se k nim dostanu jen špičkou šupléry, ale 1,5 určitě nemají.
Mini soustruh SC-4
salus

15. 2. 2014, 8:51

Miller píše:
salus píše:Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Díky, snažil jsem se to oměřit - venkovním průměrem závitu neposloužím (tu samici s venkovním závitem právě nemám), ale průměr díry s vnitřním závitem v převlečné matce je cca 15,4 mm a kolík má jen asi 0,9 mm. Kolíky jsou utopené v té trubičce, takže se k nim dostanu jen špičkou šupléry, ale 1,5 určitě nemají.
OMLUVA - Po bližším prozkoumání fotek a rozměrů to nebude konektor ŠR, navíc v katalogu zde: http://www.konektor.cz/konektory-switch ... ktory-srvs" onclick="window.open(this.href);return false; se dočteme, že dostupné rozměry konektorů tomuto neodpovídají.
Pokud bys měl zájem, mohl bych Ti poskytnout za hubičku kompletní pár (kabelovou vidlici a a panelovou zásuvku v provedení ŠR20) když tak piš SZ
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Miller
Sponzor fora

15. 2. 2014, 9:23

OMLUVA - Po bližším prozkoumání fotek a rozměrů to nebude konektor ŠR, navíc v katalogu zde: http://www.konektor.cz/konektory-switch" onclick="window.open(this.href);return false; ... ktory-srvs se dočteme, že dostupné rozměry konektorů tomuto neodpovídají.
Pokud bys měl zájem, mohl bych Ti poskytnout za hubičku kompletní pár (kabelovou vidlici a a panelovou zásuvku v provedení ŠR20) když tak piš SZ
V pohodě :) , obrázek té samice jsem ofotil z toho katalogu, co mi sem dal origosch. To by mohl být správný typ, ale chtěl jsem si ulehčit práci a koupit ji od někoho, kdo to ví přesně. Jinak, já tam zatím můžu dát celkem libovolný pár konektorů, takže když se nikdo neozve, tak ti pošlu sz. Tlačítkem na hořáku budu místo hf-zapalování jen pouštět plyn, ale chtěl jsem ten konektor zachovat, kdybych někdy sehnal to zapalování...
Mini soustruh SC-4
Odpovědět

Zpět na „Nákup“