Prostě, cosi jako je tohle, jen se 4 mi dutinkami ...
Panelový konektor k HFU 400
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Sháním samici - protikus k dole vyobrazenému konektoru. Původně je zabudovaná v panelu zapalovací hf jednotky HFU 400. Kdyby měl někdo tuto jednotku funkční, ať z ní ten konektor nekuchá
, za rozumný peníz ji koupím celou

Naposledy upravil(a) Miller dne 15. 2. 2014, 12:15, celkem upraveno 1 x.
Mini soustruh SC-4
tohle mi připomíná šroubovaci konektory ŠR xx xx G x které jsem sháněl na svojí mašinku. potřeboval jsem různé typy samice i samce.
jak normálních tak vysoko frekvenčních.
našel jsem asi tři firmy na internetu, které je pořád mají. Ta cena je opravdu různá...
A jednou jsem se hrabal v kouzelných šuplících plných těchto konektorů tady ve VOP v Českém Těšíně a bylo jich tam fakt mraky! Člověk by ani nevěřil kolik typů bylo... dokonce jedna z těch firem dodává díly pro lokomotivy.
Podle přesného označení to myslím najdeš.
L
jak normálních tak vysoko frekvenčních.
našel jsem asi tři firmy na internetu, které je pořád mají. Ta cena je opravdu různá...
A jednou jsem se hrabal v kouzelných šuplících plných těchto konektorů tady ve VOP v Českém Těšíně a bylo jich tam fakt mraky! Člověk by ani nevěřil kolik typů bylo... dokonce jedna z těch firem dodává díly pro lokomotivy.
Podle přesného označení to myslím najdeš.
L
Nezkusils http://www.konektor.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Tam jsem sehnal dost věcí.
Tam jsem sehnal dost věcí.
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Díky, snažil jsem se to oměřit - venkovním průměrem závitu neposloužím (tu samici s venkovním závitem právě nemám), ale průměr díry s vnitřním závitem v převlečné matce je cca 15,4 mm a kolík má jen asi 0,9 mm. Kolíky jsou utopené v té trubičce, takže se k nim dostanu jen špičkou šupléry, ale 1,5 určitě nemají.salus píše:Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Mini soustruh SC-4
OMLUVA - Po bližším prozkoumání fotek a rozměrů to nebude konektor ŠR, navíc v katalogu zde: http://www.konektor.cz/konektory-switch ... ktory-srvs" onclick="window.open(this.href);return false; se dočteme, že dostupné rozměry konektorů tomuto neodpovídají.Miller píše:Díky, snažil jsem se to oměřit - venkovním průměrem závitu neposloužím (tu samici s venkovním závitem právě nemám), ale průměr díry s vnitřním závitem v převlečné matce je cca 15,4 mm a kolík má jen asi 0,9 mm. Kolíky jsou utopené v té trubičce, takže se k nim dostanu jen špičkou šupléry, ale 1,5 určitě nemají.salus píše:Ano je to konektor ŠRxxxxxx. Změř venkovní průměr závitu a průměr kontaktního kolíku, Dosud jsem se setkal s kolíky o průměru cca 1,5mm a pak se silnějšími asi 2,5mm. Něco bych určitě našel. Podívám se - změřím nafotím a dám to sem.
Pokud bys měl zájem, mohl bych Ti poskytnout za hubičku kompletní pár (kabelovou vidlici a a panelovou zásuvku v provedení ŠR20) když tak piš SZ
Soustruh: S-28 Žebrák
V pohoděOMLUVA - Po bližším prozkoumání fotek a rozměrů to nebude konektor ŠR, navíc v katalogu zde: http://www.konektor.cz/konektory-switch" onclick="window.open(this.href);return false; ... ktory-srvs se dočteme, že dostupné rozměry konektorů tomuto neodpovídají.
Pokud bys měl zájem, mohl bych Ti poskytnout za hubičku kompletní pár (kabelovou vidlici a a panelovou zásuvku v provedení ŠR20) když tak piš SZ
Mini soustruh SC-4