Zelena prisera..

fotky našich strojů, aneb co máme doma
magi
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 2:56

Kde jsou ty casy, kdy jsem CNC forum cetl cele hodiny denne a hltal kazdy prispevek. To co tu ted posledni dobou resite je podle me naprosto o h....... Posledni dobou sem vlezu tak 2krat do tydne. Davno pryc jsou doby, kdy se tu resily vylozene technicke zalezitosti a nikdo se nezabyval nesmyslnym napadanim druheho. Nikoho se nezastavam a nikoho neobhajuju. Na urcite prispevky mam svuj nazor, na urcite prispevovatele taky. Ventilovat je rozhovne nehodlam, kazdy at si udela obrazek sam podle sveho gusta. Je tu spousta lidi, kteri me moc pomohli a naopak spousta rypalku, na ktere jsem driv reagoval a ted uz kvuli nim ani nepolozim ruce na klavesnici. Chytat cloveka nesmyslym zpusobem za kazde druhe slovo svedci prinejmensim o detinskosti a malichernosti. Kazdopadne co musim podotknout (a neni to jen muj nazor), ze technicka uroven CNC fora jde vice mene do p........ Vysvetlovat ze existuje SW na dynamickou zmenu IP mi nikdo nemusi. Na druhou stranu, pokud by toto forum bylo moje, naprosto bych se nejakym zjistovanim presne lokace pisatele prispevku nezabyval a rovnou bych prispevky, ktere nesouviseji s tematem mazal. Kdo se chce hadat, doporucuji X-chat, nejakou "flirt" nebo "sex" mistnost, tam se muze vykecat do sytosti. To ze kazdej druhej vyrobek z Ciny je smejd, vi kazdy blbec, na druhou stranu si vezmete drahe znackove vyrobky at uz jsou to boty od Nike, PLC od Siemesu, pocitace od HP, telefonni ustredny od Panasonic, plasmove televize od Sony. Myslim ze nemusim pokracovat. Ze jsou dobre, funguji a jsou vyrobene v Cine vi taky kazdy blbec. Neni Cinan jako Cinan. Tak co tu vlasne resite????????
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 3:41

mas pravdu
jenze kdyz zacnu mazat tak mi zase nejaka skupinka bude oponovat ze by tu nemela byt cenzura

co se tyce dynamicke IP to je docela pekne ale prilis to nefunguje se seznamy proxyserveru ktere potrebuji spise staticke IP aby to fungovalo

ale o to vlastne nejde
jde o to ze kdo stoji za prispevkem idiot nevim ani ja takze tu neni nikdo kompetentni jmenovat

ale me je to vlastne jedno treba se tu porvete a urazejte se
ja jsem tu jenom admin
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pupak
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 4:07

To prece neni o cenzure.Tohle forum ma nejaky zamereni a pravidla.Kdyz tu zacnu otevirat temata o erotickych pomuckach,tak asi nejak zareagujes,ne?
To,ze se tu dneska resi sracky misto CNC je presne vysledek pusobeni takovych lidi jako IDIOT.Hovadka,ktery dokazou vyplodit jedine takovej prujem.Jak si nekdo muze myslet,ze muze svuj charakter schovat jen tim,ze si zmeni nick.To je opravdu zabava.
Pokud se k tomu jako admin stavis takhle,tak jsi jako admin na dve veci,protoze tvoji hlavni ulohou je dbat o to,aby forum naplnovalo svuj smysl a neslouzilo jakou arena pro neukojeny psychopaty.
Musim rict,ze jsem z tohoto fora neodesel jen proto,ze nechci aby si tihle lidi mysleli,ze dosahli sveho,ale pokud se situace nezmeni,budu volny cas venovat jine zabave.
adventurer

4. 6. 2008, 5:34

Pupáku nezlob se na mě,ale už to opravdu přeháníš. Myslel jsem že takhle komunikuješ jen se mnou přes PM,ale vidím že urážet lidi ti není cizí ani tady přede všemi...
Pupak
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 5:44

No slava.Konecne ses odhodlal.Uz na to cekam skoro rok az konecne vyresis dilema jestli jeste ode mne budes neco potrebovat,nebo uz si konecne muzes splnit svuj sen.Jen se neboj tohle forum je pro tyhle zpusoby otevrene a primo idealni.
Josef
Sponzor fora

4. 6. 2008, 5:58

Pupaku, ne že bych proti tobě něco měl, ale už kolem sebe kopeš hodně. A myslím že zcela zbytečně. Jen přiléváš olej do ohně a připomínáš potrefenou husu...
Mazat či ne se tu už probíralo. Jen připomínám, že byla smazána moje reakce s anoncí na tvůj příspěvěk a něčí reakce na můj (ten už jsem nestihl přečíst, měl jsem jen avízo na mailu). No a nekopal jsem kolem, zachoval jsem klid, pomyslel si svoje a život jde dál. Když někdo bude tvrdit bludy, nejen tady na fóru, zareaguji. Pokud si to někdo veme srdci a uzná to třeba bez ohlasu, je to v zájmu věci. Pokud ne, a bude tvrdit svou, jeho chyba.
Já si myslím, že obsah fóra dělají členové, ne admin. Příspěvky mimo mísu by měly zůstat bez reakcí a přispěvatelé by měli pochopit že jsou vedle.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 6:27

Podivej.Ja jsem tohle tema neoteviral.Mozna ze vetsine lidi pripada normalni,ze nekdo vyuziva verejna fora k napadani a spineni jinychh lidi,ale me to zrovna normalni nepripada.Pokud mam k nekomu nejake vyhrady,resim to zasadne soukrome.Je treba si uvedomit,ze proti jakymkoli utokum touto cestou neexistuje zadna obrana.At si nekdo vymysli sebevetsi blbost,tak proti tomu nic nezmuzes.
Kdyz tady ted napisu,ze jsi pedofil a pokusil ses znasilnit moji 13 dceru,tak se muzes stavet na hlavu a stejne budes vypadat jen jako nekdo,kdo se vymlouva.
Stejne praktiky se pouzivaji v nasi politice a vsichni vedi,jak to pak vypada.
O smazani vlakna,jehoz hlavnim obsahem byl krajne stupidni dialog me osoby a RCR,a tim nemyslim stupidni jen z jedne strany,jsem Robokopa pozadal ja.Stydel jsem se za to,ze jsem se nechal k takove debate vyprovokovat a s tematikou CNC to nemelo za mak spolecneho.
Vzyt si precti vestinu vlaken z posledni doby.Jeden dotaz a za chvili hadka.Smysl tohoto fora jde uplne do pryc.Kazde tema po chvili odboci uplne jinam.Tazatel se nic nedovi,ale to zrejme nikomu nevadi.
Nekdo neco prodava,a hned se vsichni muzou pretrhnout aby mu dali najevo jakej je to zlodej,co by za to chtel.Kazdej se pta po cene,ale kdyz ji tam nekdo napise,hned to dostane poradne vyzrat.
To neni zadny kopani kolem sebe.To je posledni pokus vratit tohle forum tam,kam by podle vetsiny rozumnejch lidi melo jit.Zdroj zkusenosti a informaci pro zajemce o CNC.Bohuzel je asi pro dost lidi zajimavejsi sledovat neco jinyho.
RadekCX
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 6:31

Josef píše: Já si myslím, že obsah fóra dělají členové, ne admin. Příspěvky mimo mísu by měly zůstat bez reakcí a přispěvatelé by měli pochopit že jsou vedle.
To dle meho velky omyl. To jak forum vypada je vzdy vizitkou admina a to byl take duvod proc jsem prestal byt adminem - protoze jsem mel o tom jak forum ma vypadat (tedy to co je a neni pripustne) se dosti znacne lisilo od toho jake predstavy ma robokop.
Jiste vite co bylo pocatkem toho co tu je - ono vlakno, kde jsem si jako admin dovolil zamknout vlakno, ktere bylo odnikud nikam. Nasledne jeste nejake mazani, se kterym obecne nesouhlasim, protoze velmi silne pokrivuje to jak jsou jednotlivi lidi vnimani navic se tim da leckdo vylepsit nebo naopak z nej udelat hajzlika. To co nekdo napise jednou napsal a neni treba se ohanet urovni fora jako duvodem to smazat.

To co se zde deje je take duvod proc jsem se ja osobne stahnul - prispivat budu jen na prime dotazy, kterych asi moc nebude, protoze stejne vetsinu veci resim privatne. Myslim, ze k tomu nakonec dojde stejne tak i Pupak. :cry:
RadekCX
======================================================================
http://www.cncnet.info - problematika CNC a automatizace
http://www.jakjevenku.info - webová meteostanice
adventurer

4. 6. 2008, 6:51

Jen tak dál Pupáku,každý teď může vidět jaký jsi ve skutečnosti tvor.
Jinak máš pravdu že jsem tě mohl zdiskreditovat už před rokem,ale nechtěl jsem tady řešit osobní věci,nyní když se to povedlo tobě samotnému tak už je to fuk.
Ostatním se omlouvám za "spam" ale občas není na škodu vidět věci tak jak se ve skutečnosti mají.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 7:08

Ale ja jsem o zadne diskreditaci nepsal.Psal jsem o tom,ze si muzes splnit svuj sen. Netusil jsem,ze tvym snem je nekoho zdiskreditovat.
pipa
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 8:22

Nedá mi to a taky musim přispět. Nevim co si tim kdo chce dokázat, ale je to tu vůbec zapotřebí ? Jak psal pupák - "Jeden dotaz a za chvíli hádka ... Tazatel se nic nedoví, ale to zřejmě nikomu nevadí." tohle podle mého je tak jak to tu teď vypadá, a je to hrozná škoda ! Jak tu někdo psal že to tu čet dřív celý hodiny, tak u mě je to něco podobnýho. Stavim svojí první frézku, i bych se na něco zeptal, ale bojim se :(
Dřív jsem se těšil co je tu novýho, že uvidim nějaký nový fotky mašinek z kterejch bych se mohl inspirovat, taky různý vychytávky, jak co správně udělat ... a to mi tu teď chybí.

2 All : přestaňte se hádat a vraťe fórum tam kde bylo před 2 měsícema. Jasně že názory nikdy nebudou stejný, ale dělat kvuli nim to, co je vidět v tomhle vláknu ... každej si jistě domyslí co sem asi chtěl napsat

2 Robokop : Jestli je to možný, tak tohle vlákno zamkni.
www.tc-pipa.wz.cz
modemo
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 8:33

Uz sa to tu naozaj zacina seriozne zvrhavat. :?
Som nazoru, ze reakcia ktora nese naznak osocovania, urazania a obvinovania by mala byt hned a bez diskusie vymazana. Pretoze toto je CNC forum a nie forum urcene k rieseniu osobnych sporov. Ked uz si niekto silou mocou nemoze pomoct, nech to riesi cez SZ.
A pupak mal pravdu, ze proti osoceniu, ci uz opravnenemu alebo nie, sa neda na fore branit. Preto treba urcite reakcie mazat. Alebo cenzurovat. Ved aj demokracia neni o absolutnej slobode ale o moznosti volby a urcitych pravidlach ktorych dodrzovanie sa vynucuje.
Suhlasim s pipou, vela zaciatocnikov sa boji spytat, pretoze zdatnejsi si ho hned podaju a zosmiesnia. Ved nikde neni napisane, ze na dane vlakno musim odpovedat.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 8:55

pipa,mluvis mi z duse.Ty se bojis na neco zeptat,ja uz se pomalu bojim dat sem nejaky fotky,abych nebyl narcen ze si delam zadarmo reklamu.
K necemu se vyradrit je taky riziko,protoze rada moudrych rychle dojde k zaveru,ze je to vsechno blbost.
Kdyz jsem sem daval prvnich par masinek,zive se o nich diskutovalo a obcas i chvalilo.Jenze kdyz jsem nejakou prodal a posleze zacal delat i na zakazku,razem ticho po pesine. Nejak uz neni o cem mluvit.Tedy krome konstatovani,ze nekoho moje konstrukce neoslovuji.Nevim,proc ma nekdo potrebu neco takoveho napsat. Me neoslovuje spousta veci a nikomu tim ucho nekrmim.Nedavno v televizi mluvili cizinci o tom,co jim na nasi ceske mentalite nejvic vadi. Nejcasteji padala slova jako neprejicnost, zavist, intolerance,proste to,cemu ja rikam cechackovstvi.
Moje babicka rikavala:"lidi ti spis odpusti vrazdu,nez uspech".
Ja beru vazne nazory kazdeho,za kym vidim nejakou praci a zkusenost.
Mnohokrat jsem se na vlastni kuzi presvedcil,ze nikdo chytry z nebe nespadl a ze se clovek musi ucit cely zivot.Zrovna tak je temer nemozne se vyvarovat chyb.At se clovek snazi sebevic,vzdycky neco nedomysli.
Prave o tehle zkusenostech by melo byt tohle forum.Smyslem neni odradit kazdeho zajemce o stavbu CNC stroje tim,ze mu dam najevo,ze je uplne blbej a at si radsi neco koupi hotovy.
Vzdycky kdyz nekdo po padesaty vznasi ten stejnej dotaz,rikam si proc si poradne neprojde cely forum.Tady je uz vsechno.Pak si ale uvedomim,ze na 10 gramu uzitecnejch informaci je tady 100 kg balastu a vlastne se ani nedivim,ze se tim nikdo nechce hrabat.Taky proto jsem vlastne udelal svoje stranky.Snazil jsem se alespon trochu shrnout zakladni informace pro zacinajici CNC nadsence.Jenze zkusenosti jednoho cloveka je moc malo,takze v tom by tohle forum melo mit nezastupitelnou ulohu.
CZ_Pascal

4. 6. 2008, 9:04

No nekdy mi prijde az divne na jakych vecech se dokazi dospeli lide hadat. Ze se hasteri decka ve skole to je jaksi temer samozrejme, ale ty decka na to tak do dvou dnu zapomenou a jede se nanovo. Ja nerikam ze by se mely veci zapominat - je nutne si vzit ponauceni, ale pak jit dal. Priznam se ze jsem ani nepochopil presne o co v teto hadce jde a na ci strane je pravda, ale docela verim ze pravda je nekde uprostred a protoze kompromis je stav kdy neni ani jedna strana spokojena je tezke se k takovemu stavu snazit dojit. Priznam se ze jsm nenasel silu procitat ruzna vlakna kde kdo komu co ale o tom toto foru snad neni.

Vim ze pro obe strany to bude svym zpusobem krivda, ale nebylo by lepsi zkusit vse tak nejak hodit za hlavu a skusit zacit od zacatku. Jsou veci ktere se nezapominaji, ale je nutne jit dal a nektere veci nechat byt vzhledem k tomu ze jejich reseni neni v dohlednu.

Podobné věčné "boje" uz zkazily spoustu kolektivů at uz jde o CNC hoby nebo jyný koníček.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2008, 9:35

taky reseni, zamykam
pozmenil jsem pravidla fora
doufam ze to bude k lepsimu

jestli je tu nejaky dobrovolnik ktery by semnou chtel delat admina necht se prihlasi, nejak na to prestavam mit chut a nervy
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Zamčeno

Zpět na „naše mašinky“