kuzel ISO + priruba na univerzalku
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
jestli je to 40kovej strmej a nevadilo by ti že ten závit tam je vnitřní tak bych asi takovej měl..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS píše:jestli je to 40kovej strmej a nevadilo by ti že ten závit tam je vnitřní tak bych asi takovej měl..
Zdravim,
A co by si za to chcel? Mas to na predaj? alebo chces nico pomenit?
Dik.
upřímně nejsem ještě moc přesvědčenej to prodat,mám 2 jeden navíc kterej nepotřebuju (ale jako ND dobrý) za rozumnou cenu to prodám, ale za pár stovek si to radši nechám.. tak kdyžtak něco nabídni, já bych kdyžtak udělal potom ještě pár fotek..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Nevite nekdo o jake oznaceni se jedna, pokud ma ISO40 kuzel vnejsi zavit jako na fotce? mam vyvrtavaci hlavicku s timto zavitem a asi me nemine vyroba redukce pro upnuti sroubem zvrchu.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
Potrebujem to do delicky.
Nemam moznost to teraz skontrolovat, ale tusim potrebujem mat v tom kuzeli otvor so zavitom a nie takto skrutku.
Fotku som dal iba ilustrativnu. Nemal by k tomu niekto vykres?
To RaS kolko by si za to chcel?
Nemam moznost to teraz skontrolovat, ale tusim potrebujem mat v tom kuzeli otvor so zavitom a nie takto skrutku.
Fotku som dal iba ilustrativnu. Nemal by k tomu niekto vykres?
To RaS kolko by si za to chcel?
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
A je tam závit 20x2 ? to je specialitka jedné firmy a má to svůj důvodb3nd3r píše:Nevite nekdo o jake oznaceni se jedna, pokud ma ISO40 kuzel vnejsi zavit jako na fotce? mam vyvrtavaci hlavicku s timto zavitem a asi me nemine vyroba redukce pro upnuti sroubem zvrchu.
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Bingo bude to asi zavit S20x2 pro Deklika. Zavit nema rovnoramenny trojuhelnik jako na vykresu zde
Je pravda, ze pan mel deklika frezku, tak to asi pouzival k tomu. Ja na svoji radeji nejakou VHU, tuhle klidne pustim dal.
Dik za popostrceni kde hledat.
Je pravda, ze pan mel deklika frezku, tak to asi pouzival k tomu. Ja na svoji radeji nejakou VHU, tuhle klidne pustim dal.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
šikulab3nd3r píše:Bingo bude to asi zavit S20x2 pro Deklika. Zavit nema rovnoramenny trojuhelnik jako na vykresu zde
Tento systém je geniální v tom, že tam holt nic jiného nestrčíš jen jejich verky, případně si musíš udělat ty redukční šrouby, na Mk kuželech do toho vřetene například nedáš nic co nemá závit, žádný vrták a podobně což je sichr aby to nevycestovalo při práci. Výhoda je pak v tom, že ten kužel jde z vřetene krásně vyndat pootočením a nemusíš do toho řezat zvrchu,zboku jak vyšinutej a pak řešit proč ti každou chvíli odcházejí ložiska
No nic, budu zas hledat dal. Na fotkach to nebylo poznat
. Vypada jako ta na obrazku vpravo jen ma 40 kuzel

Kdybys ji chtel, dal jsem za ni tisicovku
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, tohle moc lidí ani neví a myslí, že tam je jen něco našroubovanéhob3nd3r píše:No nic, budu zas hledat dal. Na fotkach to nebylo poznat.
cena je myslím pěkná, ale já mám bohužel Mk4b3nd3r píše: Vypada jako ta na obrazku vpravo jen ma 40 kuzel