Křížový stolek

Odpovědět
lopollopol

7. 3. 2014, 5:29

Dokáže někdo poradit k čemu by se dal využít tento křížový stolek? A nebo k čemu se využívá? Než ho dám na aukro docela bych uvítal tuto informaci.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

7. 3. 2014, 6:08

a co popis a foto?
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
lopollopol

7. 3. 2014, 6:15

PAKO.ll píše:a co popis a foto?
Moje omluva. Znovu a lépe.
Přílohy
IMAG0707.jpg
marikano

7. 3. 2014, 6:20

Hmm asi na nějaké jemné práce.

Za kolik ho prodáváš?
lopollopol

7. 3. 2014, 6:30

marikano píše:Hmm asi na nějaké jemné práce.

Za kolik ho prodáváš?
Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.
peter1

8. 3. 2014, 6:43

lopollopol píše:
marikano píše:Hmm asi na nějaké jemné práce.

Za kolik ho prodáváš?
Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.
Presne takuto fotku aj s otazkou mi poslal jeden člen tohoto fora tiež chcel vedieť čo to je a vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačky :D ...ma to logiku asi na to upneš zverak alebo sklučovadlo a pekne si to na tom krížnom stole ustaviš do polhy do akej potrebuješ..
sustruh sv18 ,vrtačka
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 3. 2014, 8:14

peter1 píše:................ vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačky :D ...ma to logiku asi na to upneš zverak alebo sklučovadlo a pekne si to na tom krížnom stole ustaviš do polhy do akej potrebuješ..
Takovou píčovinu, navíc nelogickou, jsem nikdy nevypustil z huby a tuhle fotku se zátiším nástrojové děličky vidím poprvé v životě :shock:
takže podle mě sis toho člena fóra vymyslel, pokud ne tak laskavě napiš na sklo, a ne do SZ kdo to byl, úplně mě dokáže vytočit, když se někdo odvolává na něco, co jsem nikdy neřekl :!:
lopollopol píše: Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.
Ta dělička je taky tvoje? máš víc fotek?
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
lopollopol

8. 3. 2014, 4:51

Jo, mám víc fotek.

Obrázek 1.-2. - Dělička k nějaké nástrojářské frézce FV
Obrázek 3. - Opěrný hrot k děličce
Obrázek 4. - Křížová hlava? K FNK25?
Obrázek 5. - Opěrné ložisko k FNK25?
Obrázek 6. - Náhon k otočnému stolu nebo děličce? Nevím...k jaké mašině?
Obrázek 7. - Příslušenství k děličce...nevím k jakému stroji?
Přílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
qwer

8. 3. 2014, 9:36

tumlik píše:
peter1 píše:................ vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačky :D ...ma to logiku asi na to upneš zverak alebo sklučovadlo a pekne si to na tom krížnom stole ustaviš do polhy do akej potrebuješ..
Takovou píčovinu, navíc nelogickou, jsem nikdy nevypustil z huby a tuhle fotku se zátiším nástrojové děličky vidím poprvé v životě :shock:
takže podle mě sis toho člena fóra vymyslel, pokud ne tak laskavě napiš na sklo, a ne do SZ kdo to byl, úplně mě dokáže vytočit, když se někdo odvolává na něco, co jsem nikdy neřekl :!:

To bolo nedorozumenie :roll: Volakedy mi bol ponúknutý na odpredaj ten stolek, a delička
fotka_1.jpg
30CAM00095.jpg
Petra som sa pýtal či nevie na čo to slúži, a potom Tumlík objasnil tú deličku- že je ku šepingu. Tak som mu to napísal, ale nekonkretizoval som ktoré slúži ku šepingu. No a Peter si to vyložil že kocka :) ostatné je jasné
Odpovědět

Zpět na „Jiné stroje - vrtačky, brusky, pily atd.“