Křížový stolek
-
Dokáže někdo poradit k čemu by se dal využít tento křížový stolek? A nebo k čemu se využívá? Než ho dám na aukro docela bych uvítal tuto informaci.
a co popis a foto?
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
-
-
Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.marikano píše:Hmm asi na nějaké jemné práce.
Za kolik ho prodáváš?
Presne takuto fotku aj s otazkou mi poslal jeden člen tohoto fora tiež chcel vedieť čo to je a vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačkylopollopol píše:Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.marikano píše:Hmm asi na nějaké jemné práce.
Za kolik ho prodáváš?

sustruh sv18 ,vrtačka
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Takovou píčovinu, navíc nelogickou, jsem nikdy nevypustil z huby a tuhle fotku se zátiším nástrojové děličky vidím poprvé v životěpeter1 píše:................ vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačky...ma to logiku asi na to upneš zverak alebo sklučovadlo a pekne si to na tom krížnom stole ustaviš do polhy do akej potrebuješ..

takže podle mě sis toho člena fóra vymyslel, pokud ne tak laskavě napiš na sklo, a ne do SZ kdo to byl, úplně mě dokáže vytočit, když se někdo odvolává na něco, co jsem nikdy neřekl

Ta dělička je taky tvoje? máš víc fotek?lopollopol píše: Nevím, nemám ponětí jakou to má hodnotu. Záměr byl takový, že bych to dal od korunky na aukro. Ale rád bych věděl k čemu to je primárně použitelné.
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
Jo, mám víc fotek.
Obrázek 1.-2. - Dělička k nějaké nástrojářské frézce FV
Obrázek 3. - Opěrný hrot k děličce
Obrázek 4. - Křížová hlava? K FNK25?
Obrázek 5. - Opěrné ložisko k FNK25?
Obrázek 6. - Náhon k otočnému stolu nebo děličce? Nevím...k jaké mašině?
Obrázek 7. - Příslušenství k děličce...nevím k jakému stroji?
Obrázek 1.-2. - Dělička k nějaké nástrojářské frézce FV
Obrázek 3. - Opěrný hrot k děličce
Obrázek 4. - Křížová hlava? K FNK25?
Obrázek 5. - Opěrné ložisko k FNK25?
Obrázek 6. - Náhon k otočnému stolu nebo děličce? Nevím...k jaké mašině?
Obrázek 7. - Příslušenství k děličce...nevím k jakému stroji?
Takovou píčovinu, navíc nelogickou, jsem nikdy nevypustil z huby a tuhle fotku se zátiším nástrojové děličky vidím poprvé v životětumlik píše:peter1 píše:................ vraj mu potom tumlik povedal že je to časť šepingu vodorovnej obražačky...ma to logiku asi na to upneš zverak alebo sklučovadlo a pekne si to na tom krížnom stole ustaviš do polhy do akej potrebuješ..

takže podle mě sis toho člena fóra vymyslel, pokud ne tak laskavě napiš na sklo, a ne do SZ kdo to byl, úplně mě dokáže vytočit, když se někdo odvolává na něco, co jsem nikdy neřekl

To bolo nedorozumenie