Tak já se teda taky pochlubím co jsem vymyslel a už začínám realizovat, tedy zatím sháním materiál.
Rozměry stolu 1000x600, pracovní plocha 900x500, předpokládám opracovávat dřevo-balsa/překližka, možná nějaký sklolaminát , cuprexit atp.
Tak ať to brzy jezdí .Jen dám radu-tohle vřeténko mám taky na vyšmrdlávání mini věcí a docela funguje ale pozor-jednak se nesmí upínat za prostřední část a hlavně ta parodie na kleštinu je nepoužitelná,buďto se povolí nebo vymačká a nástroj se vysune a zničí obrobek.
Asi je lepší do dutiny vřetene něco zalepit a začervit a z toho vycházet,teď to řeším...
Jj, vím je tam uložení jak motoru tak i ložiska v plastu. Mám to uchycené za matku u výstupu hřídele z těla. A ten třmen okolo je jen tak lehko, dám tam ještě nějakou gumu, aby se nemačkal plast. Do budoucna uvažuji buď s DC nebo BLDC vřetenem.
Tak motory se točí, PC běhá, začal jsem stěhování střev PC do jiné-větší bedny, kam se vejde i driver se zdrojem a bude to všechno pohromadě v jedné škatuli.
Starý nepoužívaný case
Základní seska na bočnici skříně
Odvrtaná díra
Vypilováno
Vyvrány díry pro uchycení šroubů
Osazen konektor napájení s vypínačem
Naposledy upravil(a) sechtech dne 12. 5. 2014, 11:02, celkem upraveno 1 x.
Nasucho sestavený rám- docela to nabylo na váze, celý stůl má tak 30-40kilo.
A venkovní práce.
Mimo to jsem otestoval PC a bude třeba ještě úprava, dal jsem tam špatný disk, systémový zůstal v původní skříni, takže na test šel do šuplíku, ještěže jsem ho tam dal.