A Pepo nieje to štvrtá gitara tento rok ale štvrtá celkom rozhodol som sa čislovat gitary ... rok v ktorom je vyrobená a celkové číšlo gitary

Taky absence tremola a struny skrz mohla být dost blahodárná (tvoje rozhodnutí nebo přání zákazníka?), kdyby bylo demo, to by bylo žůžo.1mulen1 píše:zvuk to má fakt nádherný použil som snimače českého vyrobcu R.M. pickup a teda je to pecka
Thomeeque píše:Paráda, sunburst obecně moc nemusím, ale v kombinaci s tímto krytem je to bomba.
Taky absence tremola a struny skrz mohla být dost blahodárná (tvoje rozhodnutí nebo přání zákazníka?), kdyby bylo demo, to by bylo žůžo.1mulen1 píše:zvuk to má fakt nádherný použil som snimače českého vyrobcu R.M. pickup a teda je to pecka
Trochu zvlášní mi přijde ostrý přechod krk-hlava, proč to tak je? Skoro bych řek, že tady to tak ještě neni..? EDIT: Jo ahá, to je jen jinej (lépe sjízdnej) lak, co?
Já je mám na jedné své kytaře taky a zvuk je fakt dobrý. Přemýšlím, že je vyzkouším na mém Exploreru.1mulen1 píše:Dakujem chalani za pochvaluzvuk to má fakt nádherný použil som snimače českého vyrobcu R.M. pickup a teda je to pecka
![]()
Ja doma hram vyhradne na LP ale je pravda že v niektorých pesničkach hlavne pri čistom zvuku je stratocaster so singom nenahraditelnýMax píše:Ahoj,
docela jsi mě k tomu zase navnadil. Ten Explorer není pravý Gibson, ale Ephiphon, čili snímače nic moc, tak to prubnu.
Ta tvoje Les Paul vypadá super. Taky si ji chci časem pořídit, ten zvuk z nich je prostě super.
Ahoj su jemne pozmenené krivky, pickguard má trošku iný tvar, a je jasne napísané že to je robene mnou nemam tam ani ich seriove čislo ani nikde nieje na gitare napisane made in USAHoGo píše:Velmi pekna robota, ale nebojis sa, ze si po teba pridu pani v tmavych okuliaroch? Tieto firmy ako Gibson a Fender si dost strazia svoje znacky a dizajny. Snad tu v EU to nebude take zle, ale niektori moji americki kolegovia uz mali telefonat od Gibsna uz len za to, ze pouzili ich "Flowerpot" dizajn na mandolinach.
Peknéééé ...... ale čo ked ja mam rád vôňu a kresbu drevaProt píše:Nebudes k frezce stavet i 3D tiskarnu ?http://www.creatz3d.com/check-out-the-f ... 0RNT6h_vSk" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo rovnou tohle
http://www.3ders.org/articles/20121130- ... hbass.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinac kytarky delas nadherny