GeeSnake píše:To ti nerozumím, prodavas z de a myslis že inland je doma v čr? No kdyby si prodával z ebay.cz a bylo by inland zase de de to by bylo dojebany ebay, ale takhle si myslím že je dojebany neco jineho když už to slovo musíš používat.

Jako já chápu, co se mi snažíš naznačit, ale nemůžu s tebou souhlasit
Pokud mám v aukci přímo zadánu zemi, ve které se zboží nachází včetně psč, je mi úplně jedno, v jaké mutaci se přihlásím (funguje to všude) a liší se to pouze použitým jazykem a doma je v tom případě čr. Bohužel nejčastěji používám .com a když tam něco vystavím, nejde to vidět na .de a ani nikde jinde a naopak. To co vystavím v .de nejde vidět v .com, ale jde vidět po zadání klíčového slova například na .sch.
Takže když jsem se přihlásil na .de a vystavil, tak celkem logicky jsem předpokládal, že inland je u mě (ČR) a ausland je venku dle polohy zboží a ne dle jazykové mutace webu
Pravdu by jsi měl jen tehdy, pokud by platilo, že ebay.de je úplně jiná fy. než např. ebay.com, ale v tom případ by zase nefungovali přihlašovací údaje
Uniká mi něco zásadního????????
Rozumněj, pokud by to bylo zadarmo, tak na to hodím bobek, jenže oni si těch svých 13,5 procenta z koncové ceny vezmou úplně stejně ode mne jako od kohokoli jiného a přitom ta služba nefunguje tak jak má a to lokace zboží podle toho kde se nachází.......
Jako já těch 50 éček za tu dopravu oželím, vzal to čert, napsal jsem to jen jako zkušenost, kdyby tam někdo něco vystavoval, tak aby pak nebyl vyvalený, když mu to nějaký němčour koupí po pěti minutách od vystavení a bude se ohánět kostenlos versand

přitom chyba dle logiky věci nebyla na mé straně
A dojebanost ebay vidím v poslední době např. v tom, že když mám prodanou aukci, tak se musím vždy přihlásit v té mutaci, v které jsem ji vystavoval, v jiných ji sice vidím, ale už neotevřu například jako prodanou abych se mrknul na detaily
žebrání o slevu, jinak nedají feedback, nákup v mutaci.com a feedback dával v mutaci .sch. Já vidím, že jsem ten feedback udělil, bohužel u prodejce není a tak mi ani on nic nedá a bombarduje, jestli už dám feedback

.........a je toho mnohem více jak tady píše aleshonza včetně toho, že ebay.cz pochopitelně neexistuje