... neblbni, oni se s tím drbou dva roky a ty to máš za týden ...
Pepa z depa píše:Luboš podělá všechny výzkumáky v ČR
... neblbni, oni se s tím drbou dva roky a ty to máš za týden ...
Jj, já taky takový motor běžně vyvinu za hodinu, a když je spěch, tak třeba i za půlBIGG píše:Má nápad, jde a vyrobí to ... to je celé a vývoj je omezen na hodiny.....
Jo jo, porady nemám a od té doby co nekouřím jsem ušetřil další hodinu za den, a ještě kdybych přestal pít kafe, tak to bych měl už moooc velkou produktivitu.Pepa z depa píše:vyvinu a navinu... ne, nemá porady a tak ho nic nezdržuje
fakt klobouk dolů, motor na prkno, to jsem ještě nezapsal
lubos píše:Jo jo, porady nemám a od té doby co nekouřím jsem ušetřil další hodinu za den, a ještě kdybych přestal pít kafe, tak to bych měl už moooc velkou produktivitu.Pepa z depa píše:vyvinu a navinu... ne, nemá porady a tak ho nic nezdržuje
fakt klobouk dolů, motor na prkno, to jsem ještě nezapsal
Ono se taky nedaří pořád, včera jsem dodělával nové vinutí na vřetýnko ( mám ho v jiném postu), je to hondě závitové aby to bylo na 220V no a když jsem začal brousit plošky pro hallovky sjela mi bruska a přerušila 1 fázi, no a tak 3 hodiny vpráce v řiti. To bylo sprostých slov..
Ešte si to trochu uprav aby si mal 3 až 4 krat silnejšie vákuum.Martin P píše:Já dneska šmrdlíkoval vakuové upínání. Rorměry 220x140 šířka drážky 2mm hloubka 1,8.
fréza 2mm 800mm/min, čas 60min.
Rád si nechám poradit jak to mám upravit. Nenapsal jsem, že to živím starou odsávačkou zn. "Chirana" a ta má jem velmi omezený výkonJuro píše:Ešte si to trochu uprav aby si mal 3 až 4 krat silnejšie vákuum.Martin P píše:Já dneska šmrdlíkoval vakuové upínání. Rorměry 220x140 šířka drážky 2mm hloubka 1,8.
fréza 2mm 800mm/min, čas 60min.
V případě elektromotou u vrtule nejsou rázy ( ty způsobuje spalovací motor) a navíc selkový průřez těch žebe je vice než 900mm čtverečních to na nějakých cca 100Nm musí stačit až až. Jinak je to 7075.echt píše:ps. to přední čelo motoru je z nějakého speciálního materiálu ?...měl bych strach, že těch cca 12 žeber držících přední ložisko dlouhodobě nepřežije případné rázy od vrtulelubos píše:Tak další motorek do letadla 25-35 Kw