... neblbni, oni se s tím drbou dva roky a ty to máš za týden ...
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
- Pepa z depa
Luboš podělá všechny výzkumáky v ČR 
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Pepa z depa píše:Luboš podělá všechny výzkumáky v ČR
Luboš podělá všechny výzkumáky v ČR
Má nápad, jde a vyrobí to ... to je celé a vývoj je omezen na hodiny.....
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jj, já taky takový motor běžně vyvinu za hodinu, a když je spěch, tak třeba i za půlBIGG píše:Má nápad, jde a vyrobí to ... to je celé a vývoj je omezen na hodiny.....
Aleš Procháska
- Pepa z depa
vyvinu a navinu
... ne, nemá porady a tak ho nic nezdržuje 
fakt klobouk dolů, motor na prkno, to jsem ještě nezapsal
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
Jo jo, porady nemám a od té doby co nekouřím jsem ušetřil další hodinu za den, a ještě kdybych přestal pít kafe, tak to bych měl už moooc velkou produktivitu.Pepa z depa píše:vyvinu a navinu... ne, nemá porady a tak ho nic nezdržuje
Ono se taky nedaří pořád, včera jsem dodělával nové vinutí na vřetýnko ( mám ho v jiném postu), je to hondě závitové aby to bylo na 220V no a když jsem začal brousit plošky pro hallovky sjela mi bruska a přerušila 1 fázi, no a tak 3 hodiny vpráce v řiti. To bylo sprostých slov..
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
lubos píše:Jo jo, porady nemám a od té doby co nekouřím jsem ušetřil další hodinu za den, a ještě kdybych přestal pít kafe, tak to bych měl už moooc velkou produktivitu.Pepa z depa píše:vyvinu a navinu... ne, nemá porady a tak ho nic nezdržuje
Ono se taky nedaří pořád, včera jsem dodělával nové vinutí na vřetýnko ( mám ho v jiném postu), je to hondě závitové aby to bylo na 220V no a když jsem začal brousit plošky pro hallovky sjela mi bruska a přerušila 1 fázi, no a tak 3 hodiny vpráce v řiti. To bylo sprostých slov..
ještě kdybych přestal pít kafe a souložit, tak se už nikdy nezastavíš
Ešte si to trochu uprav aby si mal 3 až 4 krat silnejšie vákuum.Martin P píše:Já dneska šmrdlíkoval vakuové upínání. Rorměry 220x140 šířka drážky 2mm hloubka 1,8.
fréza 2mm 800mm/min, čas 60min.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Rád si nechám poradit jak to mám upravit. Nenapsal jsem, že to živím starou odsávačkou zn. "Chirana" a ta má jem velmi omezený výkonJuro píše:Ešte si to trochu uprav aby si mal 3 až 4 krat silnejšie vákuum.Martin P píše:Já dneska šmrdlíkoval vakuové upínání. Rorměry 220x140 šířka drážky 2mm hloubka 1,8.
fréza 2mm 800mm/min, čas 60min.
V případě elektromotou u vrtule nejsou rázy ( ty způsobuje spalovací motor) a navíc selkový průřez těch žebe je vice než 900mm čtverečních to na nějakých cca 100Nm musí stačit až až. Jinak je to 7075.echt píše:ps. to přední čelo motoru je z nějakého speciálního materiálu ?...měl bych strach, že těch cca 12 žeber držících přední ložisko dlouhodobě nepřežije případné rázy od vrtulelubos píše:Tak další motorek do letadla 25-35 Kw
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156