http://www.dalident.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ... Galerie
Já taky ne, nedávno se mě podařilo při půlhodinovém čištění kanálků usnoutpavlaxy píše:...Jak nemám ráda návštěvu zubaře ...
Já taky ne, nedávno se mě podařilo při půlhodinovém čištění kanálků usnouttumlik píše:pavlaxy píše:...Jak nemám ráda návštěvu zubaře ...
... nebudu účtovat kusovku, od toho se chci právě oprostit, jak jsem psal, chci dělat hotové sestavy - výrobkyEngineer píše: ... až si zařídíš ŽL a k tomu provozovnu a budeš za kusovku účtovat ...
RKal píše:ozubení jsem nahrubo objel 5mm dvoubřitou HSS Co ... všechno to jsou nové nástroje nepoužíté do kovu takže berou naprosto perfektně.
Díky pánové, mám teď dovču, tak sem nakukuju řidčeji a spíš jen tak smartfounem, oceňuji zevbrubný popis frézování (bude se hodit, taky jsem něco s plexi chtěl zkusit) a že se RaS překonal, obrázky a videa (a to v celém rozsahu nýmand-profik spektra, od Tomíka po TumlíkaRaS píše:tak jedna fotka pro Tomíka
Pak dej vědět!kutil_tim píše:video bude tu
http://www.jedna.net/kousky_php/csv_dily/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
IMHO zkresluje. Nejlépe asi sejmout scannerem.. nebo co nejméně zadního světla..kutil_tim píše:buď jsem slepý já nebo to zkresluje to světlo durch
měděné pásky se ve skutečnosti zdají širší.
Engineer píše:No Pepo řeknu to asi takto .... až si zařídíš ŽL a k tomu provozovnu a budeš za kusovku účtovat dejme tomu cenu 300-400 na hodinu tak zjistíš hodně rychle vo co gou....![]()
Podle všeho soudím, žes dosud nikdy nepodnikal ... tak nevíš do čeho se hrneš.Malý živnostníci jsou na odstřel nebo něco jako lovná zvěř....
![]()
Pokud bych se vrátil k tomu zubařskýmu tématu tak kdybych byl zubař, dal bych vedle dveří instalovat v pěkným rámu monitor, napojil tam PC, do něj nasypal všemožný info vhodný pro moje pacienty běžící v nějaký smyčce, přidal bych tam pár reklam na nějaký super zubní kartáčky, ústní vody apod a místo placení nějakýmu kutilovi za gravírování štítku na dvěře bych ještě s vysokou pravděpodobností inkasoval za reklamu.
Kdybych chtěl šetřit tak to PC s monitorem vyjde na patnáct stovek a možnosti zobrazování neomezený (slide show v infranu zvládne udělat i dítě ze základky) .... kolik času ti dá výroba prosvícenýho štítku na dveře? Spočti to a znásob reálnou hodinovou sazbou, tedy těma 300-400 kačkama a porovnej výsledky.![]()
To jen aby sis ten buzines tak moc nemaloval.... Neber to zle spíš Tě varuju abys jednou nelitoval.