Nakonec jsem frézoval u někoho jiného (nikoliv dyntyda), což bohužel blbě dopadlo a výsledkem byla MDF vhodná na zatopení v kamnech a vyhozené peníze.
Poptávám znovu vyfrézování MDF na CNC kdekoliv do 150km nebo 90 minut cesty od Prahy - Horní Počernice. Podmínkou je frézování na jedno upnutí - tedy rozměry pojezdu musí přesahovat rozměru obrobku, zkušenosti s frézováním MDF, zaručení tolerance rozměrů a poloh zapuštění a obrysových rozměrů +-0,2 mm maximálně a nikoliv v součtu více nepřesností dohromady +-.
Poptávám frézování MDF čelních desek dle výkresu z odkazu, jedná se o 4ks finálních obrobků 320x1125x80mm slepené ze dvou vrstev MDF 40mm dvousložkovým epoxidovým lepidlem (obyčejné bílé disperzní lepidlo nechci). Slepené to musí být ještě před frézováním + je nutné celou čelní plochu zfrézovat obdélníkovou frézou do roviny podle stolice, protože MDF není v tloušťce přesná + po slepení je to ještě nepřesnější (letí to klidně o 1mm). Zaoblení R75 bych si přál s kulatou frézou s krokem 1 mm - zde záleží na tom, jaký průměr kulatiny používáte. Budu 100% chtít převzít obrovek rovnou z CNC bez jakéhokoliv ručního dobrušování, to obstará můj truhlář. Čela půjdou do laku, kde jakákoliv nepřesnost vzniklá ručním broušením okamžitě vyleze.
Chci to jako oficiální zakázku s papírem. Zadarmo to nechci, určitou cenovou představu mám. V odkazu jsou výkresy.
http://vmaudio.cz/download/celo_vykres.zip" onclick="window.open(this.href);return false; Ještě tam dojde možná ke změnám, které ale výrobu a frézovací čas jenom zjednoduší. Docela na to spěchám, takže klidně volejte i večer/ v noci na konzultaci.
S pozdravem,
Ing. Martin Vitvar
736 639 663