Výroba dílů na opravu soustruhu po pádu

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
Borin
Kontaktovat uživatele:

21. 2. 2015, 7:05

Ahoj, dneska bych si nafackoval...stěhoval jsem v dílně stroje a zrovna, když jsem stěhoval EMU 200, tak se mi utrhnul řetěz na žirafě a celek se převrátil a samozřejmě na kličky :( tak po hodině jsme ho obrátili a zjišťoval jsem škody, "naštěstí" to odsralo ovládací kolo variátoru (který tam není), kolo podélného posuvu (plast, stejně jsem ho chtěl vyměnit. bylo naprasklé). Horší je to, že to odneslo komplet ovládání příčného suportu a to tak, že komplet šroub je ohnutý a přelomený, rozsekaný domeček, ovládací kolečko s noniusem má "jen" ulomenou kliku a kus vyštípnutý, což by se dalo opravit a taky s největší pravděpodobností je KO i matice. Jinak vypadá všechno v pořádku ( omlácené ovládání elektriky mě netrápí). Byl by jste někdo ochotný mi předběžně + - nacenit a zajistit výrobu ? zmršené díly bych poslal jako vzorek... co jsem koukat do manuálu, tak závit šroubu by měl být 14x3. Moc děkuju.

Fotky :

http://borin.rajce.idnes.cz/Soustruh_KO" onclick="window.open(this.href);return false;
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
oshurty

21. 2. 2015, 7:52

Klid, mě se přihodilo něco podobného, pokud není šroub nakopnutý, hřídelku v pastorku odvrtej, vsadit novou přetočit a nový domeček
Borin
Kontaktovat uživatele:

21. 2. 2015, 8:07

Díky, za radu, ale šroub měl vůli, tak bych to asi rovnou udělal komplet nové...i pastorek je ojetý a ten je na hřídelce jen na kolíku.
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Borin
Kontaktovat uživatele:

22. 2. 2015, 9:03

up
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“