jasně, svinstvo od číňana... V klidu, mám ji také....
nejdříve si ověř, že ti všechno funguje, to že to nebude do stovky, to neřeš, hlavně aby fungovala trubice, VN zdroj, čerpadlo čerpalo dostatečně atd... atd...
máš IMHO 14 dní možnost mu to vrátit, tedy alespoň já ji měl.
osahej si to v takovém stavu, v jakém to je!
až si ten Moshi osaháš a všechno ti pojede OK (do milimetru) a nic se ti neposere, tak to všechno rozeber a začni upravovat.
hrubej pilník, jemnej pilník, sem tam smirglpapír, dremelka, no a vlastně i mnoho dalšího...
Nejdříve asi vějířové podložky pod všechno, co je zašroubovavý...
poté zkontroluj elektřinu (vidět není, ale dokáže kopnout jak mula), přívody, zapájení, zašroubování.....
pak vyndej celou mechaniku, zkontroluj závity na napínácích, v 1mm plechu prostě závit neuděláš, to nikdo nedokáže, když je to vrtaný a ne proražený
zkontroluj si rovinu os, já měl X-kovou dobře překroucenou do vrtule (sice jsem to nějak vyrovnal, ale nic moc... chystám se udělat novou, díky RaS-ovi, který mi nechal trochu duralu ze svých zásob, abych nemusel kupovat 1x1m desku)
potom to bude chtít sehnat kousek HoneyComb a nějakej ráměček na kterej ho posadíš, to co tam číňan dáva na to péro, to tě umoří cca za měsíc
No nakonec tě začne trápit zaměření laseru, chybí airasist, chlazení chladící kapaliny....
je toho moc, co si budeš IMHO dodělat, ale já jsem spokojenej. jen ještě udělat novou X-kovou osu (přesnější než co je teď), no a ve finále přejít (předělat) na něco lepšího než Moshi, třeba LAOS. bohužel nemám tu starší desku, co tu maj kluci, tak pomalu řeším novou motorovku, aby to umělo i rotační osu
p.s.
zkontroluj si zrcátka, zda jsou správně osazena, já o jedno přišel, bohužel po těch 14 dnech
STAČÍ TAKHLE?