práškovou lakovnu i s pískovačkou má třeba ROGI
http://www.lakovna-praskova.cz/
CNC soustruh Emco compact 6
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
O nich vím ale je to na druhém konci Prahy. Mám tu i něco cca 10 km, ale pořád nemám čas se tam rozjet 

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Už jsi nějak pokročil s těmi drivery? Případně bych asi dokázal pomoct....kdyžtak napiš.lubos píše:Tak v soustruhu jsou 5f krokáče bergerlahr. Rád bych je ponechal ale asi nebudu schopný rozkodovat zapojení původních driverů.. Na netu jsem zatím nic nenašel.
lakovna je v Brandýse.. teď jsem tam byl.. ceny stejné jako Vestec a příjdou my rychlejší a ochotnější..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
pojedu tam zítra s něčím tak se zeptám..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Ještě neni moc na co, příští týden snad nechám opískovat a nalakovat vanu. Zítra možná fréznu uchycení KM. Mám ale mraky práce před výstavou, tak tohle dělám pro odreagování.
IQ156
IQ156
Tak jeden držák hotový, původní byl taky z 5 mm sklotextitu ,ale než budu stroj celkově sesazovat tak ho udělám z duralu.
Jen tak přemýšlím zda 2 Nm motory budou stačit. Pomalu přemýšlím kam s bednou na elektorniku, nechce se mi jí mít v soustruhu kvůli případným vibracím. Drivery jsou přímo na 220V a mám k nim i oddělovací trafa tak uvidím zda je použiju.
Jen tak přemýšlím zda 2 Nm motory budou stačit. Pomalu přemýšlím kam s bednou na elektorniku, nechce se mi jí mít v soustruhu kvůli případným vibracím. Drivery jsou přímo na 220V a mám k nim i oddělovací trafa tak uvidím zda je použiju.
IQ156
IQ156
Vzhledem k tomu, že pořídím větší hračku bude tohle emco za chvíli v sekci na prodej. Nemám čas jej dodělat.
IQ156
IQ156