Hydraulika, frézovací vřeteno, kompresor orlík

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Roman Stoklasa
Kontaktovat uživatele:

21. 4. 2015, 11:34

Prodám hydraulickou jednotku, která původně sloužila pro pohon posuvů na kopírovací frézce na kov. Součástí je ohřev oleje a nejspíš i filtr (na fotkách ještě přišroubovaný na frézce). Pokud by měl někdo zájem, můžu přihodit i 3D kopírovací palec TrueTrace (firma patřila Bridgeportu, který na tom stavěl svoje kopírky). Všechny štítky jsou na fotkách, údaj 4KW na jednom z nich se vztahuje na celou frézku. Motor hydrauliky má těch 1,1KW. Netlačí to nějaké extra tlaky, na lis to nejspíš nebude, ale třeba někomu chybí jednotka k magnetce.
Cena 5000 kč.
_RGB0072.jpg
_RGB0074.jpg
_RGB0075.jpg
_RGB0076.jpg
_RGB0077.jpg
_RGB0078.jpg
_RGB0080.jpg
_RGB0081.jpg
_RGB0082.jpg
_RGB0083.jpg
Dále tu mám frézovací hlavu s čínského komba soustruh/frézka. Docela jsem překvapen zpracováním. Vřeteno má MK3, samozřejmě s průchozí dírou na utažení trnu, má i díru durch na vyrážení kuželů s unašečem. Vysouvat se dá buď pákou, nebo se zapojí šnek a pak se jemně přidává kolečkem (na fotkách je to s tím uraženým plastem). Pinola se dá na frézování utáhnout páčkou. Překvapivě to běhá v kuželíkových ložiskách. Měřil jsem to setinovýma hodinkama a je to v nule. Sloup se vysunuje tím prstencem na velkém závitu, dotáhnout se dá taky pákou. Koupil jsem to před cca 2 lety na nějaké bastlení, ale před časem jsem pořídil nástrojařskou frézku a zbavuju se přebytečností. Ačkoliv se jeví jako potlučená, pravděpodobně nikdy neběhala; funkční části nenesou známky používání. Když jsem to koupil, byla v tom zatvrdlá vazelína. Vřeteno jsem prolíval tak dlouho, že teď chodí, ale ideál by bylo vytahat ty ložiska ven a pořádně je od toho kekelu vyvařit. Dát novou fajnovou vazelínku a tak. Vřeteno ve sloupu je ještě zatuhlé, ale problém bude taky jen stará vazelína.
Jediné dva zásadní nedostatky jsou chybějící víčko vratné pružiny a prasklé uchycení prachovky vřetene. Pouzdro s prachovkou je, ale ta příruba z plastu, ve který bylo uchycený mi došla už prasklá.
Cena 3000 kč
_RGB0062.jpg
_RGB0063.jpg
_RGB0064.jpg
_RGB0065.jpg
_RGB0067.jpg
_RGB0068.jpg
A poslední věc (bohužel zatím bez fotek) je kompresor Orlík 1JSK75 ve stavu rozloženém na komponenty. Čili zvlášť nádoba 150l (místy orezlá, budou potřeba nové ventily a taky tlakový spínač), zvlášť motor 4KW, a zvlášť kompresorová jednotka + jedna navíc na díly (zadřená) + filtr, řemenice a elektroskříň (u té chybí dvířka). Snad si to někdo dá dohromady, já na to bohužel nemám čas, navíc mám část dílny přímo pod ložnicí a Orlík by nám mimino stoprocentně vzbudil :lol: . Takže to vypadá na nového Atmose nabo šroubák...
Cena 3000 kč za komplet. Po částech to rozprodávat nechci.
pepad

22. 4. 2015, 6:45

Dobrý den,
mám zájem o frézovací hlavu. Více SZ.
pepad
salus

22. 4. 2015, 12:51

Kdyby náhodou "Pepad" nebral to vřeteno, tak se stavím do fronty.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Borin
Kontaktovat uživatele:

22. 4. 2015, 8:07

Kua to vřeteno bych taky bral, ale pozdě :(
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
elbarto

23. 4. 2015, 9:55

Z Orlika bych mel zajem o motor. Pisni nejakou cenu, pripadne foto. Diky.
BlackArt

23. 4. 2015, 6:01

Četl jsem, že Orlíka nechceš rozprodávat po dílech, ale když už se ti ozval zájemce na motor, já bych kdyžtak vzal tlakovou nádobu :-)
Roman Stoklasa
Kontaktovat uživatele:

23. 4. 2015, 9:45

Zdravím, trošku poslední dny (nebo spíš týdny, měsíce :lol: ) nestíhám, takže:

Vřeteno zatím v jednání s pepad
Motor z orlíka elbarto
Láhev z orlíka BlackArt

Ve hře je ještě vlastní kompresor 1JSK75 (2 ks- jeden funkční, druhý zadřený na kanibalizaci+ elektroskříň) za cenu komplet 1500 korun a hydraulika.
elbarto

30. 4. 2015, 8:19

... zdar, tak ma to nejaky vyvoj ?? Psal jsem SZ a nic ?
pepad

1. 5. 2015, 8:41

Frézovací hlava došla.
pepad
Odpovědět

Zpět na „Prodej“