Miller píše:to tumlik: mně se líbí ten stolek pod mašinkou, nevíš, jestli se dá koupit i bez toho regálku (stěny) ? Já jsem si udělal stůl zbytečně velký, tak koukám po něčem příhodnějším, ale zas abych cenově nevykrvácel ...

Jo můžeš to koupit zvlášť, tady jsem to bral já
http://www.b2bpartner.cz/kosik-od-zname ... ccde67c9f6" onclick="window.open(this.href);return false;
nad dvacet litrů v objednávce máš jestě cca 7% slevu, ty stoly jsou ve více variantách, jinak se to prodává i v Globusu taky sólo tam je to ale o dost dražší. Tenhle eshop to má nejlevnějc

řekl bych, že je to čína
Věř, že jsem vybíral hodně dlouho, mám doma ještě tuhle variantu profi stolu
http://www.kovovynabytek.cz/dilensky-st ... /pDPS_108/" onclick="window.open(this.href);return false; v rozsypu, ale připadalo mě to o dost vachrlatější, tgaky místa mám fakt málo, tak jsem šel do tohoto a počítal abych využil každý milimetr
Jinak chápu alternativu vlastní výroby, sám jsem si za život dělal několik ponků vždy na míru, na tohle jsem už ale vážně neměl čas tak jsem to řešil takhle a zatím jsem nad míru spokojený
doncarlos píše:To tumlík : Ten nátěr mašinky na stole vypadá moc dobře, mohl bys uvést co je to za barvu a jak postupuješ ?
už jsem to tady psal alespoň stokrát, tak po sto první

:
odstraním komplet starou barvu až na litinu, pak to perfektně odmastím, používám jenom ředidlo C 6000. Pak polyesterový tmel body, natahuju klasicky stěrkama, záhyby a tam kde se jde blbě dostat tak prstama, například takové ruční kola kytovat to je chuťovka

, dá se s tím ještě vydrbat, aby to nebylo moc hrubý, tak
jak to už začíná tuhnout, tak to uhladit rukou ředidlem C6000, to jde celkem pěkně. pak vybrousit pochopitrelně na několikrát, postup s kytováním opakovat když jsou nerovnosti a zase brousit až je povrch perfektně hladký, pak základ s plničem, vybrousit a případně dokytovat viditelné díry na vrchní vrstvu stříkám Hodopur, dvousložkový polyuretanový lak, beru to z Hodonína, protože to mám za barákem, ale vyhoví v podstatě jakýkoli dvousložkový polyuretan, s tímto mám dobré zkušenosti, oni to tam vyrábí a RAL si nechám namíchat přímo u nich na prodejně.
stříkám to pistolí poslední vrstvu hodně ředidla aby se to slilo, používám na to speciální klidný jihomoravský vzduch z místních lužních lesů, to je důležité

, elektřinu od EON, respirátor 3M, dělám to po večerech a piju u toho vlašák