Jestli je to ještě aktuální, tak my máme v labu tuhle bodovku
Digital Modular 400 TELWIN
1mm nerez plech jsem s ní již vařil, když jsem si dělal vanu na frézku.
Jestli si to chceš vyzkoušet, tak mi napiš, vem si s sebou dva odstřižky plechu a výsledek můžeš posoudit sám.
Konzultace sváření TIG
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dík. Já už vsadil na tu bodovačku, dneska přišla (taky Telwin, stejný model) a dělá přesně to, co má
Jen si ještě pohraju s mořením nebo to zkusím pod argonem, aby ty sváry měly hezkou barvu 
Všem velmi děkuji za diskusi a nápady.

Všem velmi děkuji za diskusi a nápady.
Aleš Procháska
Ked to budes zvarat TIGom a nezabezpecis ochranu zvaru na druhej strane bude to dost hnusne.
Pri tak tenkom plechu to pretavis asi na 100%. Bez ochrany korena je to skarede fest.
Skus tu bodovacku to by malo byt po estetickej stranke OK. Samozrejme pri spravnom nastaveni.
Pri tak tenkom plechu to pretavis asi na 100%. Bez ochrany korena je to skarede fest.
Skus tu bodovacku to by malo byt po estetickej stranke OK. Samozrejme pri spravnom nastaveni.