Věděl by někdo jak obrábět reliéf až od určité hloubky pokud dělám zapuštěný, tak mi zbytečně přejíždí rovnou plochu, ale chtěl bych obrábět pouze zapuštěné.

Děkuji

Artcam je perfektní na řezbařinu a šperkařinu , pokud by jsi v tom chtěl modelovat nějaké přípravky a podobně tak z toho budeš asi neštastnej . a co cut2d ?karelsklo píše:Ahoj,na tenhle Artcam bych se chtěl zeptat.Může někdo říct jestli to k něčemu je?Všiml jsem si že je velice levný (očesaná verze,pak už chtějí za každou kravinu balík...).
Nechtěl bych ho ani tak kvůli CAM části jako spíš na kreslení 2D.Dá se v té CAD části dobře a jednoduše kreslit a exportovat např. dxf,svg...?
Anebo je CAM část nepoužitelná jako třeba u gravostaru?
Zkoušel jsem si stáhnout demo Artcamu ale nějak se to pere s avastem (delcamáci tam cpou jakýsi svůj antivir co vypadá spíš jako vir).Tak jestli se s tím mám prát event. volat do Delcamu anebo to nestojí za to...
Díky za radu.K
Sám za sebe řeknu, že na 2D a 2,5D tvoření ho nepoužívám vůbec. To už raději sáhnu po Ilustrátoru nebo Corelu, kde to je jednoduší...karelsklo píše: ....
Nechtěl bych ho ani tak kvůli CAM části jako spíš na kreslení 2D.Dá se v té CAD části dobře a jednoduše kreslit a exportovat např. dxf,svg...?
...